01 november 2020

Citroën Business Days: Makkelijker werken met goed gereedschap Nu nog interessanter met maarliefst: 3 jaar 0% financial lease op alle Citroën Bedrijfswagens

Profiteer nu van 3 jaar 0% rente op de Citroën Berlingo VAN, Jumpy en Jumper.

Profiteer nu tijdelijk van 3 jaar 0% Financial Lease op de Citroën Bedrijfswagens!

Maak nu gebruik van de 36 maanden 0% rente financiering op de nieuwe Citroën Bedrijfswagens, de Berlingo VAN,  Jumpy of Jumper.

Wilt u graag een langere looptijd dan 36 maanden, dit kan tegen het actietarief van: 48mnd 1,9% of 60mnd 3,9%

Meer informatie over Financial leasen kunt u lezen op onze lease pagina.

Meer info? Neem contact met ons op of kom naar onze showroom.

 

*ACTIES GELDIG BIJ AANSCHAF VAN EEN NIEUWE BEDRIJFSWAGEN TOT EN MET 31-12-2020, PRIJZEN EXCLUSIEF BTW/BPM, KOSTEN RIJKLAAR MAKEN EN KENTEKENLEGES

Citron_Business_Days_Berlingo_Jumpy_Jumper_-_Bouwman_Ommen.png

 

CITROËN BERLINGO VAN

 Berlingo-Bedrijfswagen-2018_Bouwman_Ommen.jpg

v.a. € 13.540 excl. BTW

 

TIJDELIJK 0% FINANCIERING OP DE BEDRIJFSWAGENS VAN CITROËN

Een nieuwe Citroën Berlingo rijden en daarvoor een interessant vast maandbedrag betalen en vooraf precies weten wat u betaalt om uw bedrijfswagen te financieren? Dat kan met Citroën Financial lease!

 

De aanschaf van een nieuwe Citroën Berlingo wordt deze maand extra aantrekkelijk! Tijdens de Citroën Business dagen van 2 t/m 30 november profiteert u namelijk tijdelijk van een rentetarief van 0% bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden met Citroën Financial lease. Vraag een offerte aan voor een aantrekkelijk voorstel op maat.

Vraag_een_offerte_aan.png

 

CITROËN JUMPY

citroen-e-jumpy-elektrisch-Bouwman-Ommen.jpg

v.a. € 18.700 excl. BTW

 

TIJDELIJK 0% FINANCIERING OP DE BEDRIJFSWAGENS VAN CITROËN

Een nieuwe Citroën Jumpy rijden en daarvoor een interessant vast maandbedrag betalen en vooraf precies weten wat u betaalt om uw bedrijfswagen te financieren? Dat kan met Citroën Financial lease!

 

De aanschaf van een nieuwe Citroën Jumpy wordt deze maand extra aantrekkelijk! Tijdens de Citroën Business dagen van 2 t/m 30 november profiteert u namelijk tijdelijk van een rentetarief van 0% bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden met Citroën Financial lease. Vraag een offerte aan voor een aantrekkelijk voorstel op maat.

Vraag_een_offerte_aan.png

 


CITROËN JUMPER

 

citroen_jumper_bedrijfsauto_Bouwman_Ommen.jpg

v.a. € 23.340 excl. BTW

 

TIJDELIJK 0% FINANCIERING OP DE BEDRIJFSWAGENS VAN CITROËN

Een nieuwe Citroën Jumper rijden en daarvoor een interessant vast maandbedrag betalen en vooraf precies weten wat u betaalt om uw bedrijfswagen te financieren? Dat kan met Citroën Financial lease!

 

De aanschaf van een nieuwe Citroën Jumper wordt deze maand extra aantrekkelijk! Tijdens de Citroën Business dagen van 2 t/m 30 november profiteert u namelijk tijdelijk van een rentetarief van 0% bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden met Citroën Financial lease. Vraag een offerte aan voor een aantrekkelijk voorstel op maat.

 

Vraag_een_offerte_aan.png