22 september 2022

Citroën Business Days: Makkelijker werken met goed gereedschap Nu nog interessanter met maarliefst: 5 jaar 5,9% financial lease op alle Citroën Bedrijfswagens

Profiteer nu van 5 jaar 5,9% rente op de Citroën Berlingo VAN, Jumpy en Jumper.

Profiteer nu tijdelijk van 5 jaar 5,9% Financial Lease op de Citroën Bedrijfswagens!

Maak nu gebruik van de 60 maanden 5,9% rente financiering op de nieuwe Citroën Bedrijfswagens, de Berlingo VAN,  Jumpy of Jumper.

Meer informatie over Financial leasen kunt u lezen op onze lease pagina.

Meer info? Neem contact met ons op of kom naar onze showroom.

 

*ACTIES GELDIG BIJ AANSCHAF VAN EEN NIEUWE BEDRIJFSWAGEN TOT EN MET 30-10-2022 PRIJZEN EXCLUSIEF BTW/BPM, KOSTEN RIJKLAAR MAKEN EN KENTEKENLEGES

 

 

 

CITROËN BERLINGO VAN

 Berlingo-Bedrijfswagen-2018_Bouwman_Ommen.jpg

 

TIJDELIJK 5,9% FINANCIERING OP DE BEDRIJFSWAGENS VAN CITROËN

Een nieuwe Citroën Berlingo rijden en daarvoor een interessant vast maandbedrag betalen en vooraf precies weten wat u betaalt om uw bedrijfswagen te financieren? Dat kan met Citroën Financial lease!

 

Vraag_een_offerte_aan.png

 

CITROËN JUMPY

citroen-e-jumpy-elektrisch-Bouwman-Ommen.jpg

 

TIJDELIJK 5,9% FINANCIERING OP DE BEDRIJFSWAGENS VAN CITROËN

Een nieuwe Citroën Jumpy rijden en daarvoor een interessant vast maandbedrag betalen en vooraf precies weten wat u betaalt om uw bedrijfswagen te financieren? Dat kan met Citroën Financial lease!

 

De aanschaf van een nieuwe Citroën Jumpy wordt deze maand extra aantrekkelijk! Momenteel profiteert u namelijk tijdelijk van een rentetarief van 5,9% bij een looptijd van maximaal 60 maanden met Citroën Financial lease. Vraag een offerte aan voor een aantrekkelijk voorstel op maat.

Vraag_een_offerte_aan.png

 


CITROËN JUMPER

 

citroen_jumper_bedrijfsauto_Bouwman_Ommen.jpg

 

Een nieuwe Citroën Jumper rijden en daarvoor een interessant vast maandbedrag betalen en vooraf precies weten wat u betaalt om uw bedrijfswagen te financieren? Dat kan met Citroën Financial lease!

 

De aanschaf van een nieuwe Citroën Jumper wordt deze maand extra aantrekkelijk! Momenteel profiteert u namelijk tijdelijk van een rentetarief van 5,9% bij een looptijd van maximaal 60 maanden met Citroën Financial lease. Vraag een offerte aan voor een aantrekkelijk voorstel op maat.

 

Vraag_een_offerte_aan.png