22 november 2021

15% Korting op geselecteerde winter accessoires Gaat u op wintersport deze winter ?

NU 15% korting op geselecteerde winter accessoires! Maak een afspraak voor de wintercheck en ga deze winter veilig op pad met uw auto!

15% KORTING OP WINTER ACCESSOIRES

 

Wij bieden een ruim assortiment accessoires, waarvan een aantal perfect is afgestemd op winterse omstandigheden. Deze winter accessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als u er (sportief) op uit wilt trekken. Nu met 15% korting op:

  • Kofferbakmatten; ideaal voor de wintermaanden. Deze sterke matten zijn slijtvast en goed bestand tegen vuil en vocht.
  • Dakdragers en dakkoffers; neem gemakkelijk extra bagage, skidragers of de fietsen mee.
  • Sneeuwkettingen; u gebruikt ze waarschijnlijk liever niet maar in sommige gevallen heeft u ze toch echt hard nodig of zijn ze zelfs verplicht!

 

VEILIG RIJDEN BEGINT MET GOED ZICHT

 
Een cruciaal onderdeel van veilig rijden op de winterdag is de staat van uw ruitenwisserbladen. Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Mochten de ruitenwisserbladen toe zijn aan vervanging, dan krijgt u nu 10% korting op een set nieuwe ruitenwisserbladen. Daarbij ontvangt u een Citroën, Peugeot of Eurorepar anti-vorstscherm cadeau. Maar wacht niet te lang, want OP=OP!


GRATIS CITROËN/ PEUGEOT/ EUROREPAR WINTERCHECK

Zorg dat uw auto goed is voorbereid op winterse omstandigheden, de winter vraagt namelijk meer van uw auto. We vinden veiligheid geen luxe, maar een noodzaak. Daarom nodigen we u uit voor de wintercheck. Deze service wordt u gratis aangeboden zodat u veilig de weg op kunt blijven gaan deze winter. Vertrouwd op weg bij Autobedrijf Bouwman Ommen

Bent u in het bezit van een MyCitroën/ MyPeugeot of MyEurorepar Card, dan profiteert u van een extra service tijdens de Wintercheck. Belangrijke vloeistoffen worden gecontroleerd en bijgevuld tot 1 liter

Maak nu een AFSPRAAK