Citroën Select Occasions

Het Citroën Select-label Citroën Select is het label dat Autobedrijf Bouwman geeft aan álle occasions die voldoen aan strenge eisen. Deze eisen houden onder andere in dat de auto niet ouder is dan 8 jaar en minder dan 150.000 km heeft gereden. Op iedere Citroën-occasion die u bij Autobedrijf Bouwman koopt, krijgt u de zevenvoudige zekerheid; uw garantie voor onbezorgd rijplezier. wij laten niets aan het toeval over!

Het Citroën Select-label
Citroën Select is het label dat Autobedrijf Bouwman geeft aan álle occasions die voldoen aan strenge eisen. Deze eisen houden onder andere in dat de auto niet ouder is dan 8 jaar en minder dan 150.000 km heeft gereden.
Op iedere Citroën Select-occasion die u bij Autobedrijf Bouwman koopt, krijgt u de zevenvoudige zekerheid; uw garantie voor onbezorgd rijplezier. wij laten niets aan het toeval over!

De zeven voudige zekerheden van een Citroën Select Occasion:

 1. Volledige Citroën Select Garantie 
  Alle reparaties die onder de zeer uitgebreide BOVAG-garantie vallen, worden vergoed. Zonder eigen risico. Een hele geruststelling.
 2. Gegarandeerde kilometerstand (N.A.P. Certificering)
  De Stichting Nationale Autopas garandeert de kilometerstand. De auto heeft gereden wat er op de teller staat. Niets meer, niets minder
 3. 24-uurs mobiliteitsgarantie
  Met een Citroën/ DS Select-occasion weet u zich 1 jaar lang gesteund door Citroën/ DS Select Assistance, waar u in het binnen- of buitenland ook rijdt. Kan uw auto niet ter plaatse worden gerepareerd, dan heeft u recht op vervangend vervoer. Eén telefoontje en het is geregeld.
 4. 14 dagen of 1.000 kilometer omruilgarantie
  U rijdt straks vol vertrouwen weg in uw nieuwe Citroën Select-occasion. Als u toch nog een aantoonbaar goede reden heeft om van de aankoop af te zien, dan kunt u binnen 14 dagen of 1.000 kilometer de auto omruilen voor een andere auto. Vraag ons naar de voorwaarden.
 5. Multi-point kwaliteitscontrole
  Wij willen heel graag weten wat wij kopen en verkopen. Daarom is onze kwaliteitscontrole zeer zorgvuldig.
 6. Onderhoudsbeurt voor aflevering (volgens onderhoudsschema)
  Voordat u uw eerste kilometers gaat maken, krijgt uw Citroën Select-occasion eerst een complete servicebeurt.
 7. APK gekeurd (voor minimaal 1 jaar)
  De afleveringsbeurt is inclusief een volledige APK-keuring

    

Het Citroën Select-label hebben we in drie verschillende categorieën:

 1. CITROËN SELECT XL
  Wij bieden 24 maanden garantie op occasions die maximaal 2 jaar oud zijn en niet meer dan 50.000 km hebben gereden.
 2. CITROËN SELECT
  Wij bieden 12 maanden garantie op occasions die maximaal 8 jaar oud zijn en niet meer dan 150.000 km hebben gereden.