GRENZELOOS GENIETEN VAN HET LEVEN

De op een nieuw platform gebouwde CITROËN SPACETOURER is de ideale auto om er met het gezin of vrienden op uit te gaan. Het praktische interieur is dankzij de verschuifbare en uitneembare stoelen bijzonder flexibel in te delen.

SpaceTourer/ Jumpy Combi

De nieuwe Citroën SPACETOURER is leverbaar in 3 lengtes: twee uitvoeringen met gebruikelijke lengtes, de M en XL, en de unieke uitvoering XS. Deze XS heeft een lengte van slechts 4,60 m en biedt toch plaats aan 8 personen, met verrassend veel binnenruimte. Met zijn compacte afmetingen en korte draaicirkel is deze compacte uitvoering zowel in de stad als op de buitenweg in zijn element.

Bijzonder flexibel;

De multifunctionele SPACETOURER past zich aan al uw wensen aan. De 2de en 3de zitrij bestaan uit een 2-zitsbank en een stoel die onafhankelijk van elkaar kunnen worden verschoven (Niet leverbaar in NL) om zo de beschikbare beenruimte voor de passagiers aan te passen. Voor het vervoeren van allerlei soorten voorwerpen kunnen de rugleuningen van de stoelen onafhankelijk van elkaar worden neergeklapt, inclusief die van de voorpassagiersstoel. Desgewenst kunt u in een handomdraai de achterstoelen verwijderen zodat u beschikt over een volledig vlakke laadvloer en de beschikbare ruimte helemaal kunt benutten (van 3397 liter bij de XS tot 4454 liter bij de XL). Voor optimaal comfort is er ook een uitvoering met 7 zitplaatsen en 2 verschuifbare individuele stoelen in plaats van de 2-zitsbank en de stoel op de 2de zitrij. De passagiers profiteren van comfortabele voorzieningen zoals de zonneschermen, de uitklaptafeltjes en de bekerhouders. Bovendien beschikt het interieur over talloze opbergmogelijkheden. Het bovenste dashboardkastje kan worden gekoeld. Ten slotte bieden de aansluitingen (tot wel 7 in totaal) van het type AUX, USB, 12V of 220V u de mogelijkheid om uw draagbare apparatuur op te laden in de auto.