LUXUEUS & SPORTIEF

DS 3 Performance 208PK; De toegepaste materialen en de uitrusting passen bij het sportieve maar ook geavanceerde karakter van de auto.

DS 3 & DS 3 CABRIO PERFORMANCE, LUXUEUS & SPORTIEF


Zijn fenomenale rijgedrag heeft hij te danken aan de inspanningen van de teams van DS PERFORMANCE, die ervoor hebben gekozen de auto uit te rusten met de 1.6 THP S&S-motor in combinatie met een zesversnellingsbak (MCM) met aangepaste overbrengingsverhoudingen en een Torsen-differentieel met beperkte slip, dat zorgt voor een verbluffende tractie en koersvastheid.

Zorgeloos sportief rijden wordt gegarandeerd dankzij een aangepast onderstel en een extra krachtig remsysteem. De auto is standaard voorzien van een 15 mm verlaagd onderstel, een grotere spoorbreedte voor (+ 26 mm) en achter (+ 14 mm) en remschijven vóór met speciale remklauwen en een diameter van 323 mm (249 mm achter).DS 3 Performance Black Special; De toegepaste materialen en de uitrusting passen bij het sportieve maar ook geavanceerde karakter van de auto.

Met vermogen van 208 pk (koppel: 300 Nm) en een MCM-zesversnellingsbak met aangepaste overbrengingsverhoudingen laat de DS 3 PERFORMANCE Black Special nog overtuigender zien wat het merk aan knowhow op het gebied van raffinement in huis heeft.


Kenmerken van deze exclusieve uitvoering:

- Een in de kleur Noir Mat uitgevoerde carrosserie,
- Een dak in de metallickleur Gold Pearl.
- De buitenspiegelkappen, de naafdoppen van de wielen, de sierlijst van het dashboard en de omlijsting van de versnellingshendel die eveneens in de kleur Gold Pearl zijn uitgevoerd.