Innovaties en vakmanschap volgens Parijse traditie

EEN CHARISMATISCH DESIGN De DS 7 CROSSBACK is de eerste exponent van de tweede generatie modellen van DS Automobiles. Het exclusieve karakter van deze verfijnde SUV wordt benadrukt door de karakteristieke voorzijde met de DS Wings. Aan de zijkant komt de dynamiek tot uiting in de vloeiende lijnen en het fraaie design van de velgen. Een bijzonder aspect van het exterieurdesign zijn de als juwelen bewerkte DS Active LED Vision-koplampen.

 

De nieuwe DS 7 CrossBack

Op basis van de nieuwe DS 7 CROSSBACK, de eerste in Frankrijk ontworpen en geproduceerde SUV van DS, introduceert het merk een exclusieve uitvoering.
Droomt u van een unieke auto met een fraai design en technologische innovaties? Maak dan kennis met de geraffineerde DS 7 CROSSBACK
Het exclusieve karakter van deze verfijnde SUV wordt benadrukt door de karakteristieke voorzijde met de DS Wings. Aan de zijkant komt de dynamiek tot uiting in de vloeiende lijnen en het fraaie design van de velgen. Een bijzonder aspect van het exterieurdesign zijn de als juwelen bewerkte DS Active LED Vision-koplampen.

EEN FASCINERENDE LICHTSIGNATUUR
Met de fascinerende DS Active LED Vision-koplampen kunt u zien wat anderen niet zien. Bij het ontgrendelen van de auto gaan de koplampen branden waarna ze een bijzonder schouwspel laten zien. Een technologisch en stilistisch hoogstandje waar ook uw veiligheid bij gebaat is.
De achterlichten zijn voorzien van 3D Full LED-technologie en hebben een fascinerende driedimensionale geschubde structuur. 

GESPIERDE EN ELEGANTE LIJNEN
Charismatisch, gespierd en sensueel: de DS 7 CROSSBACK valt direct op door het volmaakte contrast van zijn lijnen en zijn persoonlijkheid. Hiermee worden de verfijning en het vakmanschap van het merk op subtiele wijze tot uitdrukking gebracht

BIJZONDERE AANDACHT VOOR DETAIL
Het moderne en chique interieur van de DS 7 CROSSBACK weerspiegelt de knowhow van onze designers, ingenieurs en bekleders. Elk materiaal en elk detail getuigt van inspiratie door de haute couture.
Het interieur onderscheidt zich door unieke creaties, zoals het geguillocheerde "Clous de Paris"-motief, met kristal ingelegde knoppen, het B.R.M R180-klokje en de point perlé-sierstiksels. De twee 12 inch-schermen maken de zintuiglijke ervaring compleet.
Het op Parijs geïnspireerde interieur van de DS 7 CROSSBACK is trouw aan de designfilosofie van DS: personalisatie. Daarom is er keuze uit vier thema's, de "DS Inspirations", waarmee de auto aan ieders karakter en smaak kan worden aangepast.
In het doordachte interieur van de DS 7 CROSSBACK bevinden alle bedieningselementen zich binnen handbereik. U kunt dus onbelemmerd genieten van het rijden, desgewenst vergezeld van het fenomenale geluid van het Focal Electra®-hifisysteem met 14 speakers.