Kies voor zekerheid, kies een Leeuwekeur occasion

Het Peugeot Leeuwekeur-label Peugeot Leeuwekeur is het label dat Autobedrijf Bouwman geeft aan álle occasions die voldoen aan strenge eisen. Deze eisen houden onder andere in dat de auto niet ouder is dan 8 jaar en minder dan 150.000 km heeft gereden. Op iedere Peugeot-occasion die u bij Autobedrijf Bouwman koopt, krijgt u de zevenvoudige zekerheid; uw garantie voor onbezorgd rijplezier. wij laten niets aan het toeval over!

Het Peugeot Leeuwekeur-label
Peugeot Leeuwekeur is het label dat Autobedrijf Bouwman geeft aan álle occasions die voldoen aan strenge eisen. Deze eisen houden onder andere in dat de auto niet ouder is dan 8 jaar en minder dan 150.000 km heeft gereden.
Op iedere Peugeot-occasion die u bij Autobedrijf Bouwman koopt, krijgt u de zevenvoudige zekerheid; uw garantie voor onbezorgd rijplezier. wij laten niets aan het toeval over!

De zeven voudige zekerheden van een Peugeot Occasion:

 1. Volledige Peugeot Garantie 
  Alle reparaties die onder de zeer uitgebreide BOVAG-garantie vallen, worden vergoed. Zonder eigen risico. Een hele geruststelling.
 2. Gegarandeerde kilometerstand (N.A.P. Certificering)
  De Stichting Nationale Autopas garandeert de kilometerstand. De auto heeft gereden wat er op de teller staat. Niets meer, niets minder
 3. 24-uurs mobiliteitsgarantie met MyPeugeot Card
  Met een Peugeot weet u zich 1 jaar lang gesteund door Peugeot 24 uurs Assistance, waar u in het binnen- of buitenland ook rijdt. Kan uw auto niet ter plaatse worden gerepareerd, dan heeft u recht op vervangend vervoer. Eén telefoontje en het is geregeld.
 4. 14 dagen of 1.000 kilometer omruilgarantie
  U rijdt straks vol vertrouwen weg in uw nieuwe Peugeot Leeuwekeur-occasion. Als u toch nog een aantoonbaar goede reden heeft om van de aankoop af te zien, dan kunt u binnen 14 dagen of 1.000 kilometer de auto omruilen voor een andere auto. Vraag ons naar de voorwaarden.
 5. Multi-point kwaliteitscontrole
  Wij willen heel graag weten wat wij kopen en verkopen. Daarom is onze kwaliteitscontrole zeer zorgvuldig.
 6. Onderhoudsbeurt voor aflevering (volgens onderhoudsschema)
  Voordat u uw eerste kilometers gaat maken, krijgt uw Peugeot Leeuwekeur occasion eerst een complete servicebeurt.
 7. APK gekeurd (voor minimaal 1 jaar)
  De afleveringsbeurt is inclusief een volledige APK-keuring

    

Het Citroën/DS Select-label hebben we in drie verschillende categorieën:

 1. Leeuwekeur XL
  Wij bieden 24 maanden garantie op occasions die maximaal 2 jaar oud zijn en niet meer dan 50.000 km hebben gereden, na de 24 maanden is het tevens mogelijk om de garantie te verlengen*.
 2. Leeuwekeur Plus
  Wij bieden 12 maanden garantie op occasions die maximaal 4 jaar oud zijn en niet meer dan 80.000 km hebben gereden, na de 12 maanden is het tevens mogelijk om de garantie te verlengen*.
 3. Leeuwekeur COMFORT
  Wij bieden 6 of 12 maanden garantie op occasions die maximaal 8 jaar oud zijn en niet meer dan 150.000 km hebben gereden, na de 6 of 12 maanden is het tevens mogelijk om de garantie te verlengen*.

*Garantieverlenging
Bij aankoop van een Leeuwekeur occasion is het bij label 2 ''Leeuwekeur Plus'' mogelijk om de garantie te verlengen naar 24 maanden tegen een bij betaling van €395,- incl. BTW.
Voordat de garantie van uw auto afloopt krijgt u automatisch een aanbieding om de garantie met 6 of 12 maanden te verlengen, de garantie is te verlengen tot dat uw auto 8 jaar is of 150.000 km heeft gereden.
Om de garantie te kunnen verlengen moet de auto conform de richtlijnen van Peugeot in onderhoud zijn bij een Peugeot Erkend Reperateur