24 maart 2020

Maatregelen Coronavirus

Wij kunnen ons voorstellen dat u aarzelt om onze showroom en/of werkplaats te bezoeken. Zoals u van ons gewend bent doen wij er alles aan om uw auto en in deze tijd dus ook uzelf goed te beschermen. De standaard door ons gebruikte beschermingsmiddelen sluiten dan ook goed aan bij de richtlijnen van het RIVM.

vergroten

Corona Maatregelen in onze beide bedrijven:

  • Houd 1,5 meter afstand 
  • Kom indien mogelijk alleen
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken we u om de afspraak te verzetten
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen. De sleutel wordt ontsmet en gereinigd met speciale desinfectie doekjes. Zoals u van ons gewend bent gebruiken we beschermende middelen in uw auto zodat het stuurwiel, de zitplaats, de versnellingspook en de handrem ingepakt zijn.
  • Voor de receptiebalie hangen schermen, blijf achter deze schermen
  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
  • Ook in de showroom bent u van harte welkom. Onze verkoopadviseurs zullen u hierbij echter geen hand geven en zullen afstand bewaren.
  • Proefritten zijn mogelijk. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto.

Wij kunnen ons voorstellen dat u aarzelt om onze showroom en/of werkplaats te bezoeken maar u bent van harte welkom en we zullen er alles aan doen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.        

Zoals u van ons gewend bent doen wij er alles aan om uw auto en in deze tijd dus ook uzelf goed te beschermen.
De standaard door ons gebruikte beschermingsmiddelen sluiten dan ook goed aan bij de richtlijnen van het RIVM.
Ook letten onze medewerkers extra goed op hun hygiëne. 

We willen klaar blijven staan om voor uw mobiliteit te zorgen, onze showrooms en werkplaatsen blijven dus gewoon open en we zijn uiteraard ook telefonisch en online bereikbaar.

Een werkplaatsafspraak maken kan heel gemakkelijk via onze werkplaatsplanner


Heeft uw auto onderhoud nodig maar komt u liever niet in het bedrijf ? Maak dan gebruik van onze ''Haal en breng service'' of breng de auto op een gewenst tijdstip en doe de sleutel in onze sleutelkluis.

Vragen? Neem direct contact met ons op via email, contactformulier, telefoon, chat of whatsapp.