05 september 2017

De nieuwe C3 Aircross is vanaf nu te bewonderen bij Autobedrijf Bouwman! Maak kennis met de nieuwe C

De nieuwe SUV is onthuld en vanaf nu te bestellen, maak kennis met deze nieuwe SUV van Citroën!

vergroten

De nieuwe Citroën C3 Aircross

De nieuwe compacte SUV Citroën C3 Aircross, een compacte SUV van de nieuwste generatie met een uitgesproken karakter die power en originaliteit combineert. De unieke vormgeving van de carrosserie geeft de C3 Aircross een krachtig en fris uiterlijk. Een uitstraling die nog sterker wordt dankzij de vele mogelijkheden tot personalisering met 90 kleurcombinaties voor de buitenzijde en 5 interieurthema's. De SUV, met een ontwerp dat gericht is op de mens en geïnspireerd door de verwachtingen van de klanten, biedt ongekende ruimte en een flexibele inrichting. Het glazen panoramadak roept een gevoel van vrijheid op. Als ambassadeur van het Citroën Advanced Comfort®-programma, zorgt de C3 Aircross voor een comfortabel verblijf aan boord en een buitengewoon prettige rij-ervaring.  
Citroën: Be Different, Feel Good!

De nieuwe C3 Aircross is te voorzien van veel luxe opties zoals; Park Assist, Active Safety Brake, Connect Nav, adaptieve verlichting en verkeersbordherkenning. Op de middenconsole is een vak geplaatst waar telefoons middels inductie opgeladen kunnen worden. Op de lijst komen we verder zaken tegen als een head-up display, een achteruitrijcamera met vogelperspectief, Lane Departure Warning en Blind Spot Monitoring. Wie naast het asfalt avonturen wil beleven, wordt daarbij geassisteerd door systemen als Grip Control en Hill Assist Descent.

Het motorengamma bestaat uit de 130 pk sterke 1.2 PureTech, gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Het blok is ook leverbaar met 110 pk en is in dat geval zowel met handgeschakelde bak als met zestrapsautomaat te krijgen. De instapper is de 82 pk sterke PureTech, een driepitter die is gekoppeld aan een handbak. Dieselen kan met een 120 pk sterke BlueHDi die gekoppeld is aan een handgeschakelde zesbak. Ook is er een 100 pk sterke variant beschikbaar.

De productielijn is inmiddels geopend, de auto is vanaf nu bij ons in de showroom te bewonderen, te configureren en te bestellen!