20 december 2021

Maatregelen Coronavirus, we zijn geopend!

Wij kunnen ons voorstellen dat u aarzelt om ons bedrijf te bezoeken. Zoals u van ons gewend bent doen wij er alles aan om uw auto en in deze tijd dus ook uzelf goed te beschermen. De standaard door ons gebruikte beschermingsmiddelen sluiten dan ook goed aan bij de richtlijnen van het RIVM.

vergroten

Corona Maatregelen in onze beide bedrijven:

 • Maak een afspraak via de werkplaatsplanner of bel voor Citroën 0529-456247 of voor Peugeot 0529-745065
 • Houd 1,5 meter afstand 
 • Draag een mondkapje
 • Kom indien mogelijk alleen
 • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken we u om de afspraak te verzetten
 • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen. De sleutel wordt ontsmet en gereinigd met speciale desinfectie doekjes. Zoals u van ons gewend bent gebruiken we beschermende middelen in uw auto zodat het stuurwiel, de zitplaats, de versnellingspook en de handrem ingepakt zijn.
 • Voor de receptiebalie hangen schermen, blijf achter deze schermen
 • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

Verkoop:

 • Geplande afleveringen van de verkochte auto's gaan door, we zullen contact met u opnemen over de aangepaste aflevering.
 • Proefritten zijn mogelijk. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto. Plan een proefritafspraak in en we nemen contact met u op voor het plannen van de afspraak.

Wij kunnen ons voorstellen dat u aarzelt om ons te bezoeken maar u bent van harte welkom en we zullen er alles aan doen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.        

Zoals u van ons gewend bent doen wij er alles aan om uw auto en in deze tijd dus ook uzelf goed te beschermen.
De standaard door ons gebruikte beschermingsmiddelen sluiten dan ook goed aan bij de richtlijnen van het RIVM.
Ook letten onze medewerkers extra goed op hun hygiëne. 

We willen klaar blijven staan om voor uw mobiliteit te zorgen, onze werkplaatsen blijven dus gewoon open en we zijn uiteraard ook telefonisch en online bereikbaar.
Een werkplaatsafspraak maken kan heel gemakkelijk via onze werkplaatsplanner


Heeft uw auto onderhoud nodig maar komt u liever niet in het bedrijf ? Maak dan gebruik van onze ''Haal en breng service'' of breng de auto op een gewenst tijdstip en doe de sleutel in onze sleutelkluis.

Vragen? Neem direct contact met ons op via email, contactformulier, telefoon, chat of whatsapp.

 

7 zekerheden in onzekere tijden
Het is belangrijk om nu goed voor elkaar te zorgen. Daarom letten we extra op hygiëne, doen we afspraken op afstand en regelen we zoveel mogelijk online. Zo kunnen we je de service blijven bieden die je van ons gewend bent.

 1. Wij werken 100% ‘RIVM-proof’ Voor én achter de schermen werken we volledig conform de RIVM-regels. We schudden geen handen, desinfecteren vaak, gebruiken papieren handdoekjes en houden minstens 1,5 meter afstand.
 2. Met ons kun je videobellen Wil je toch graag iemand van ons spreken? Dan bestaat er altijd de mogelijkheid tot Bellen, Videobellen en Whatsappen. Neem eerst even telefonisch contact met ons op om de opties te bespreken.
 3. Eenvoudig online bestellen Virus of niet - onze service aan jou gaat door! Online kun je heel veel regelen of bestellen. En kom je er niet uit, of wil je even overleggen? Dan helpen we je graag verder via de telefoon.
 4. Wij leveren af waar jij wilt Is je nieuwe auto klaar, maar wil - of kun - je hem niet bij ons ophalen? Geen nood: wij brengen hem gewoon naar je toe. Thuis, op kantoor of naar een andere locatie in een straal van 50 km. Vraag naar de mogelijkheden.
 5. Haal- & brengservice Heeft je auto regulier onderhoud nodig? Met onze haal & brengservice regel je dat snel en gemakkelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.
 6. Schoon én gedesinfecteerd Hygiëne is noodzaak deze dagen. Daarom wassen we je auto na elke onderhoudsbeurt en desinfecteren we de belangrijkste contactvlakken: portiergrepen, stuurwiel, schakelpook en touchscreen. Een veilig idee.
 7. Schone demo’s/proefritauto’s & vervangend vervoer Krijg jij een auto mee voor een proefrit of als vervangend vervoer? Ook daarvan desinfecteren we voor uitgifte én bij inname de belangrijkste contactvlakken: portiergrepen, stuurwiel, schakelpook en touchscreen.