26 september 2018

De nieuwe Citroën Berlingo VAN Bedrijfsauto is nu te bestellen!

De nieuwe Citroën Berlingo Van is de 3e generatie van de succesvolle Citroën Berlingo in het kleine bedrijfswagen segment. De nieuwe Berlingo is nu al uitgeroepen tot VAN OF THE YEAR 2019!

vergroten

NIEUWE CITROËN BERLINGO VAN, vanaf nu te bestellen! 

De nieuwe Citroën Berlingo VAN moet nog op de markt gebracht worden en is nu al VAN OF THE YEAR 2019!

De stoere en robuuste Nieuwe Citroën Berlingo Van heeft een dynamisch voorkomen met vloeiende lijnen, zonder agressief over te komen.

  • Een voorzijde in de stijl van het merk en die van zijn grote broer, de Citroën Jumpy: een hoge en korte motorkap, en brede koplampen.
  • Een zijaanzicht met vloeiende lijnen en een kenmerkend design van de flanken. Een design dat veel gebruiksgemak en een ruim interieur belooft.

 

FLEXIBILITEIT EN COMFORT OP MAAT

OP EN TOP VEELZIJDIG!

NU TE BESTELLEN

Gelanceerd in 1996 en met meer dan 15 miljoen exemplaren geproduceerd, maakt de iconische Citroen Berlingo plaats voor een derde generatie genaamd Citroën Berlingo Van. De Nieuwe Berlingo Van maakt een echte sprong op gebied van stijl, uitrusting en modulariteit. De ideale partner voor alle professionals

 

CITROËN, AL 100 JAAR PARTNER VAN PROFESSIONALS

Bij Citroën begint de historie van de compacte bestelwagen in de jaren 20 van de vorige eeuw. De Berlingo stamt af van een lange reeks Citroën-bedrijfswagens, die in 1928 is begonnen met de C4 Fourgon. In 1950 introduceerde het merk de beroemde "besteleend", de bedrijfswagenuitvoering van de al even iconische 2CV.

In 1978 werd de besteleend opgevolgd door de Acadiane.

In de jaren 80 werd het bestelwagenaanbod sterk gemoderniseerd met de Citroën C15 waarvan in 22 jaar 1,18 miljoen exemplaren zijn geproduceerd.

De volgende revolutie diende zich aan het einde van de 20e eeuw aan: de Berlingo! De allereerste generatie die in juli 1996 op de markt kwam, brak dankzij een uniek concept en een ongekend comfort met de heersende tradities. De innovatieve carrosserievorm met een geïntegreerde laadruimte vormde de sleutel tot het succes van de Berlingo. De Berlingo is in de loop van de jaren uitgegroeid tot de benchmark in zijn segment.

 

Meer informatie, de e-brochure en prijslijsten kunt u bekijken op: De nieuwe Citroën Berlingo VAN