19 december 2019

Nu in de showroom: De Nieuwe 2008 SUV

Ontdek de nieuwe Peugeot 2008 SUV, een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design die een sublieme rijervaring biedt dankzij de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen, naar keuze met een verbrandingsmotor of elektrisch.

vergroten

De nieuwe Peugeot 2008 SUV heeft een stoer en imposant voorkomen met vloeiende lijnen, waarmee hij efficiency en beheerste kracht tentoonspreidt. De expressieve voorzijde, de horizontaal geplaatste motorkap en de grote bodemvrijheid geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een heel eigen dynamiek. Aan de achterzijde versterken de spoiler, het glanzend zwarte sierpaneel en de verchroomde uitlaatsierstukken zijn sportieve en vastberaden karakter.

 

Ervaar nieuwe sensaties in de nieuwe Peugeot i-Cockpit 3D, met een compact stuurwiel, een 10 inch capacitief HD-touchscreenen een te configureren 3D-instrumentenpaneel. De nieuwe Peugeot 2008 SUV is voorzien van connectieve technologieën zoals het navigatiesysteem met TomTom Traffic, Mirror Screen en het draadloos opladen van uw smartphone. Het keyless entry and start-systeem ontgrendelt de auto als u eropaf loopt en vergrendelt hem als u ervandaan loopt, met als enige voorwaarde dat u de sleutel op zak hebt.

De vrijheid om te kiezen
Doe waar u zin in hebt en gun uzelf de vrijheid om te kiezen. De nieuwe compacte SUV Peugeot e-2008 heeft een elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) en een koppel van 260 Nm. Wanneer u kiest voor een 2008  met een verbrandingsmotor is er een ruime keuze aan krachtige en efficiënte Euro 6-motoren die allemaal zijn voorzien van een Stop & Start-systeem: BlueHDi-dieselmotoren en PureTech-benzinemotoren, waaronder de PureTech 155 pk-motor voor een extra sportief rijkarakter. Voor nog meer souplesse en respons kunt u kiezen voor de automatische transmissie EAT8 met Quickshift-technologie. De achttraps automaat in combinatie met de Quickshift-technologie zorgt voor vloeiender en sneller schakelen.

Heeft deze mooie Peugeot 2008 Gt-line uw interesse gewekt, en wilt u graag meer weten?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!