16 maart 2018

Maak nu kennis met de nieuwe DS 7 CrossBack

Vanaf nu te bewonderen en te ervaren bij Autobedrijf Bouwman, de nieuwe DS 7 CrossBack La Première!

vergroten

Een adembenemende auto: de DS 7 CrossBack La Première


Als deze auto langs komt rijden dan blijft u wel even staan om te kijken: de DS 7 CrossBack La Première. In een woord: wauw. Deze auto ademt luxe en comfort.

De DS7 CrossBack La Première is het boegbeeld voor de tweede generatie modellen van DS Automobiles. Een exclusief-ogende SUV met een karakteristieke voorzijde dankzij de DS Wings. Aan de zijkant komt de dynamiek tot uiting in de vloeiende lijnen en het fraaie design van de velgen. Voor de echte fijnproevers onder ons: een bijzonder aspect van het design zijn de als juwelen bewerkte DS Active LED Vision-koplampen. Met deze koplampen ziet u wat anderen niet zien. Wanneer u de auto ontgrendelt, gaan de koplampen branden waarna ze een bijzonder schouwspel laten zien. Een technologisch hoogstandje, maar ook absoluut voor uw veiligheid.


Details make the design

Niet alleen een stoere auto om te zien, maar hij heeft ook een hightech cockpit. U kunt zelf bepalen welke rijinformatie u wilt zien op het instrumentenpaneel. Daarnaast zijn er zes weergavemodi beschikbaar, zoals het bedieningsscherm van de DS Connected Pilot-functies en het DS Night Vision-scherm. Op het centrale 12 inch HD-touchscreen kunt u alle functies van de auto bedienen met thematoetsen en een verchroomde centrale knop. Deze rij toetsen geeft u rechtstreeks toegang tot de comfort-, media- en connectiviteitsfuncties. Ook hebt u hier toegang tot DS Connect dat u eindeloos mogelijkheden biedt op het gebied van veiligheid, onderhoud, online navigatie en entertainment van de Mirror Screen-functies.

Ook het interieur onderscheidt zich door unieke creaties. Het interieur van de DS 7 CrossBack is geïnspireerd op Parijs en trouw aan de designfilosofie van DS: personalisatie. Comfort en perfectie gaan hand in hand. Een krachtige motor en soepel schakelen mag dan ook niet ontbreken. Eveneens vanaf 2019 beschikbaar als E-TENSE hybride uitvoering, een perfecte hybride aldus DS.

 

Uw auto is alert onder alle omstandigheden met DS Safety 

  • DS Night Vision: beter zicht in het donker, de infraroodcamera ziet voetgangers en dieren binnen een afstand van 100 m. Hierdoor kunt u mogelijke gevaren eerder opmerken en er nog sneller op reageren.
  • DS Driver Attention Monitoring: een exclusieve technologie die ziet wanneer u vermoeid raakt of afgeleid bent en u waarschuwt.
  • DS Active Led Vision: optimaal zicht dankzij deze prachtige koplampen. Zien en gezien worden!

  

Uw auto biedt u maximaal comfort 

  • DS Active Suspension: de DS 7 CrossBack La Première merkt alle oneffenheden in het wegdek op en past de vering van elk wiel afzonderlijk aan. Zo rijdt u moeiteloos over hobbelige wegen een ongekend comfort.
  • HiFi systeem Focal Electra: 14 luidsprekers zijn verdeeld over het interieur voor een puur geluid. Niet alleen comfortabel rijden, maar ook ultiem genieten van de muziek. Een genot voor het oor!
  • Ultiem reiscomfort voor bestuurder én bijrijder: de voorstoelen kunnen voorzien worden van stoelverwarming, ventilatie en zelfs een massagefunctie met 5 modi. 
  • Voldoende ruimte: de DS7 CrossBack heeft de grootste bagageruimte in zijn segment (555 l) en is voorzien van een elektrisch bedienbare achterklep met een handsfree-functie. Deze functie maakt het mogelijk om de achterklep te openen en sluiten door een simpele voetbeweging onder de achterbumper.

 

Wilt u zelf rijden of laat u zich rijden door uw autopilot privé-chauffeur?

Met de DS Connected Pilot wordt de volgende stap gezet om het autorijden gedeeltelijk van u over te nemen, maar u heeft altijd de mogelijkheid om weer zelf volledig de controle over de auto te nemen. DS Connected Pilot regelt de snelheid en de afstand van de auto ten opzichte van zijn voorligger en houdt de DS7 CrossBack binnen de rijstrook. Bovendien kunt u met DS Park Pilot de auto automatisch laten inparkeren. Of het nu gaat om fileparkeren of haaks op de rijbaan inparkeren, wanneer u met een snelheid van 30 km/h langs de geparkeerde auto’s rijdt, scant de DS Park Pilot de tussenruimtes tot een geschikte parkeerplaats voor uw prachtige auto wordt gevonden.


Oftewel een fascinerende, charismatische en gespierde auto die direct opvalt en staat voor exclusieve luxe en ultiem comfort.

 

Benieuwd naar de rij-eigenschappen en mogelijkheden van de DS 7 CrossBack?
Maak nu een afspraak en ervaar de mogelijkheden van de nieuwe DS 7 CrossBack: Proefreis aanvraag