21 november 2016

Nu in de showroom: De nieuwe Citroën C3

De nieuwe Citroën C3 staat nu in de showroom bij Autobedrijf Bouwman Ommen

vergroten

DE NIEUWE CITROËN C3

HET NIEUWE OFFENSIEF VAN CITROËN, EEN GEDURFD DESIGN

De nieuwe C3 trekt direct de aandacht door zijn unieke vorm. Zijn hoge en charismatische frontpartij en geprononceerde welvingen geven hem een krachtig en energiek voorkomen. Met zijn gladde vormen, grafische signatuur en kleuren is het een trendy model dat helemaal van deze tijd is.

Een model met een unieke persoonlijkheid, met vele personalisatiemogelijkheden. Een aantrekkelijk geprijsd aanbod in het hart van de markt, waarmee een karaktervolle en aan de eigen smaak aangepaste auto voor velen bereikbaar wordt.

De nieuwe C3 is leverbaar in een tweekleurige uitvoering met keuze uit 3 kleuren voor het dak en bijbehorende kleuraccenten voor de mistlampen, de buitenspiegelkappen, de achterstijlen en de Airbumps®.

Het interieur is leverbaar in 4 thema's (1 standaardthema en 3 packs), zodat iedereen een interieur kan kiezen dat bij zijn eigen karakter past. Het interieur geeft zijn inzittenden direct een ruimtelijke indruk, die wordt geaccentueerd door de uitvoering van de stoelen en het horizontale en strakke design van het dashboard.

COMFORT

Bij de ontwikkeling van de nieuwe C3 stond het Citroën Advanced Comfort®-programma centraal, waarmee Citroën een moderne invulling geeft aan het hoge comfort waarmee het merk van oudsher wordt geassocieerd.

Het gevoel van comfort wordt bij het instappen direct al ervaren dankzij de comfortabel uitziende en zittende stoelen, het glazen panoramadak dat voor een zee van licht in het interieur zorgt, de handige opbergmogelijkheden en de ruime en uitnodigende zitplaatsen.

Dit gevoel wordt versterkt door het kleur- en materiaalgebruik dat is geïnspireerd op de meubel- en reiswereld, wat ervoor zorgt dat de inzittenden zich snel thuis voelen in de C3. Het cocon-effect van dit interieur zorgt ervoor dat de inzittenden zijn afgeschermd van de weg.

Ook het gebruiksgemak draagt bij aan dit gevoel, dankzij bijvoorbeeld het keyless entry en start-systeem en het 7 inch touchscreen waarop alle bedieningsfuncties bijeen zijn gebracht. De nieuwe C3 is een praktische en compacte vijfdeursauto met een lengte van slechts 3,99 m.

MODERNE TECHNOLOGIE

Als wereldprimeur levert Citroën de nieuwe C3 met de ConnectedCAM Citroën™. Met een perfect in de binnenspiegel geïntegreerde Full HD-camera kunnen levensmomenten worden vastgelegd in beelden die vervolgens gedeeld kunnen worden via de sociale media. Bij een aanrijding worden de beelden automatisch opgeslagen. Dit systeem kan dus goed van pas komen als er na een ongeval bewijs moet worden geleverd in verband met de schuldvraag.

Daarnaast is de nieuwe C3 voorzien van een groot aantal voorzieningen die het leven van de bestuurder vergemakkelijken: zo wordt hij naar zijn bestemming begeleid door het Connect 3D-navigatiesysteem met TomTom-technologie en spraakherkenning, bij het achteruitrijden geassisteerd door deachteruitrijcamera en beschermd door het Lane Departure Warning Systemen de dodehoekbewaking.

De efficiency van de nieuwe C3 komt ook tot uiting in het gamma sterke en zuinige motoren: PureTech-benzinemotoren of BlueHDi-dieselmotoren, eventueel gecombineerd met de automatische transmissie EAT6 van de nieuwste generatie.

De nieuwe Citroën C3 past perfect in deze moderne tijd, met een trendy en optimistisch design en gekleurde accenten. Door deze bijzonder expressieve en unieke vormen is de Nieuwe Citroën C3 onmiddelijk herkenbaar. De nieuwe Citroën C3 is voorzien van o.a. Citroën Advanced Comfort® en kent de unieke mogelijkheden, zoals; Citroën ConnectedCam (dashcam met mogelijkheden om aan social media te koppelen), Airbumps, etc. 

DE NIEUWE C3 NU BIJ ONS IN DE SHOWROOM

We hebben de nieuwe C3 nu in de showroom, wilt u de nieuwe C3 alvast ontmoeten? Bekijk de video op ons YouTube kanaal: 
De nieuwe C3 bij Autobedrijf Bouwman

 

NOVEMBER 2016 LEVERBAAR
De nieuwe C3 is nu te bestellen, voor meer informatie en prijzen:

Autobedrijf Bouwman, uw Citroën & DS dealer in Ommen
Hammerweg 1-5, 7731 AH Ommen
tel. 0529-456247, web: WWW.AUTOBOUWMAN.NL