22 januari 2019

Maak kennis met de nieuwe Peugeot 508 Berline!

De nieuwe Peugeot 508 staat vanaf nu in de showroom. Breng een bezoek aan onze Peugeot vestiging aan de Patrijsstraat 1 in Ommen en ontmoet de nieuwe Peugeot 508 Berline! De nieuwe 508 is namelijk in het echt nog mooier dan op het plaatje.

vergroten

Ontmoet de nieuwe Peugeot 508 Berline!

De nieuwe Peugeot 508 staat vanaf nu in de showroom. 

Met de nieuwe lage en compacte constructie, een nieuw, scherper en gespierder exterieurdesign en het spectaculaire interieur met de volledig vernieuwde Peugeot i-Cockpit® belooft de nieuwe 508 een intense rijbeleving. Het voorbeeldige rijgedrag, de nieuwe motoren, de talloze technologische voorzieningen en de hoge kwaliteit maken de nieuwe 508 tot de wereldwijde vaandeldrager van het merk Peugeot.

Met zijn geraffineerde design, de stijlvolle en onderscheidende carrosserieontwerpen, fraai gevormde flanken, een fascinerende en hightech katachtige blik, heeft de auto echt een imposant voorkomen. De smalle en geblokte grille met de leeuw in het midden en het 508-logo op de neus van de motorkap, zijn een eerbetoon aan zijn illustere voorgangers, de PEUGEOT 504 en zijn sportieve en elegante afgeleide: de 504 coupé.

Instappen in de nieuwe Peugeot 508 is een nieuwe ervaring waarin de nadruk ligt op originaliteit en hoogwaardige, compromisloze kwaliteit. Het eerste dat opvalt is het spectaculaire en zeer luxueus uitgevoerde dashboard. De nieuwe 508 is namelijk uitgerust met de allernieuwste uitvoering van de PEUGEOT i-Cockpit®. Dit systeem is sinds de introductie ervan in 2012 op ieder model van het merk verder ontwikkeld.

De unieke en zeer indrukwekkende bestuurdersplaats zorgen voor een intuïtieve rijbeleving in het dagelijkse verkeer.

Breng een bezoek aan onze showroom aan de Patrijsstraat 1 in Ommen en bewonder de nieuwe 508 Berline!