21 juli 2022

Begin 2023 mogen wij een nieuw model in de showroom verwelkomen, de volledig nieuwe Peugeot 408!

Deze stoere Peugeot met een katachtig voorkomen onderscheidt zich met zijn verrassende design, zo worden de drie “klauwen” in de achterlichten één voor één zichtbaar bij het openen van de auto, in combinatie met de slagtanden aan de voorzijde krijgt de auto hierdoor een uiterst agressief voorkomen.

vergroten

De nieuwe Peugeot 408, verrassend vanuit elk perspectief!

 


Deze stoere Peugeot met een katachtig voorkomen onderscheidt zich met zijn verrassende design, zo worden de drie “klauwen” in de achterlichten één voor één zichtbaar bij het openen van de auto, in combinatie met de slagtanden aan de voorzijde krijgt de auto hierdoor een uiterst agressief voorkomen.De Peugeot 408 is een volledig nieuw model binnen Peugeot en wordt herkend aan zijn fastback-achtig uiterlijk dat zorgt voor een dynamische uitstraling. 

Interieur
Zoals bekend bij Peugeot beschikt ook de Peugeot 408 over het overzichtelijke I-Cockpit systeem, wat bestaat uit een compact stuurwiel, een verhoogd digitaal instrumentenpaneel en een groot 10 inch HD-scherm, hierdoor kan er in de Peugeot 408 een hoge en comfortabele zitpositie worden gecreëerd. Ook achterin is veel comfort te vinden, zo beschikken de passagiers achter in de auto over veel ruimte, en kunnen ze daarnaast gemakkelijk in- en uitstappen.

Rijhulpsystemen
Om het rijden comfortabeler en veiliger te maken is deze Peugeot 408 (net als de onlangs vernieuwde Peugeot 308) voorzien van nieuwe rijhulpsystemen, zo is in combinatie met het Pack Drive Assist 2.0 semiautonoom rijden mogelijk, mensen en dieren worden in de avond herkent dankzij de optie Night Vision, en auto’s in de dodehoek worden al vanaf 75 meter herkent dankzij de Long-range dodehoekbewaking.

Motoren
Rijdt u het liefst in een efficiënte benzine motor die gekoppeld zit aan een automatische transmissie, of gaat uw keus toch uit naar de prettige plug-in hybrid versie, die u de vrijheid biedt om te gaan waar u wilt? De Peugeot 408 geeft u de keus voor de motor die het best past bij uw wens.

Kom langs
Er is genoeg over deze prachtige Peugeot 408 te vertellen, maar dat doen wij het liefst gezamenlijk met u, aarzel niet en kom een keer aan de Patrijsstraat 1 in Ommen langs om het samen over deze gave auto te hebben.