Peugeot

De compacte en zeer flexibele auto

De Peugeot 108 is een compacte stadsauto en is leverbaar in meerdere uitvoeringen. Zo is er al een 108 Access leverbaar vanaf €11.195. Wilt u net wat meer? Dan is er de 108 Active, die standaard wordt voorzien van een complete uitrusting en perfect past bij een actieve levensstijl. Een nog completere uitrusting heeft u bij de Peugeot 108 Allure. Met standaard een 7" groot touchscreen en 15" lichtmetalen velgen zullen alle ogen op u gericht zijn. Vervolgens is er ook nog de Peugeot 108 Collection, een Limited Edition. Naast een aantal extra uitrustingsitems onderscheidt de 108 Collection zich door specifieke afwerkingsdetails, zoals sportieve striping op de zijkant en instaplijsten. Er is altijd een Peugeot 108 die bij u past.

DE NIEUWE PEUGEOT 108

CHIC EN ELEGANT

De PEUGEOT 108 is een modieuze en chique stadsauto. Met zijn geraffineerde silhouet, dynamische lijnen en doordachte details trekt hij onmiddellijk de aandacht. Hij kan helemaal in uw eigen stijl worden uitgevoerd met acht kleuren, verschillende personalisatiethema's, speciale series en verschillende ambiances voor het interieur.

Met de PEUGEOT 108 TOP! profiteert u bovendien van een reusachtig vouwdak waarmee u de stad op een nieuwe manier kunt leren kennen.

PERSONALISATIE

Peugeot 108 -  Stel uw eigen Peugeot 108 samen

Uw eigen PEUGEOT 108 samenstellen: het kan!

Met acht kleuren, zeven tweekleurencombinaties, twee personalisatiethema's, speciale series en verschillende ambiances voor het interieur kunt u de PEUGEOT 108 helemaal aan uw eigen smaak aanpassen. Kies zowel voor het interieur als het exterieur de kleuren, stijl en exclusieve details die bij u passen en creëer zo uw eigen PEUGEOT 108!

Bij de nieuwe PEUGEOT 108 TOP! kunt u ook de kleur van het dak zelf uitkiezen: Zwart, Jean Blauw of Green Fizz. Met de 108 onderscheidt u zich van de massa en toont u uw creativiteit!

 

TECHNOLOGIE

Peugeot 108 - Achteruitrijcamera

Samen met de compacte afmetingen van de Peugeot 108 maakt de achteruitrijcamera het u gemakkelijk bij het parkeren.
Dankzij het Keyless Entry and Start-systeem kunt u de auto vergrendelen en ontgrendelen zonder dat u de sleutel tevoorschijn hoeft te halen en kunt u de motor starten met één druk op de startknop.