Peugeot

De karaktervolle, sportieve en geraffineerde compa

De PEUGEOT 208, een karaktervolle, sportieve en geraffineerde compacte hatchback van de nieuwe generatie. Laat u overtuigen door zijn karakter en ervaar zijn tomeloze energie.

Peugeot 208


De PEUGEOT 208 valt op door zijn chique en sportieve uiterlijk (fraai gewelfde flanken, verchroomde ruitlijsten) met een dynamisch en eigentijds silhouet (korte overbouw voor en achter, lage carrosserie).

SPORTIEF EN GERAFFINEERD DESIGN

/image/50/0/peugeot_208_1502pc008.207500.jpg

De voorbumper valt op door de geraffineerde en gespierde vormgeving, met scherpe lijnen. De brede grille heeft een robuuste rand en is volledig in de bumper geïntegreerd. Het design wordt aan de voorzijde gekenmerkt door de  tweekleurige koplampen, die door het gedeeltelijk zwarte en gedeeltelijk verchroomde binnenwerk een scherpe blik hebben, en een chique LED-lichtsignatuur. Hiermee krijgt de PEUGEOT 208 een onderscheidende, katachtige en hightech uitstraling.

LICHTIDENTITEIT

De achterlichten met de 3D LED-klauwen vallen onmiddellijk op. Met hun homogene, warmrode kleur en 3D-effect zijn het ware technologische hoogstandjes.
Alle uitvoeringen van de PEUGEOT 208 zijn voorzien van deze achterlichten met de drie, voor een PEUGEOT zo karakteristieke klauwen

MODERNE EN FRISSE KLEUREN

De keuze aan lakkleuren en laksoorten - standaardlak, metaallak, parelmoerlak en textuurlak - is bij de PEUGEOT 208 verder uitgebreid. Met dit brede en gevarieerde gamma van 11 kleuren kunt u uw auto de uitstraling geven die bij u past. De metaallak Orange Power is een bijzonder dynamische, jeugdige en frisse kleur. Deze sprankelende, vrolijke kleur met glinsterend effect speelt met het licht en accentueert het karakter van de auto en zijn bestuurder.

LICHTMETALEN WIELEN

De Peugeot 208 wordt geleverd met een uitgebreid gamma lichtmetalen velgen van 15 tot 18 inch. Bovendien hebt u de keuze uit meerdere 16 inch en 17 inch lichtmetalen velgen die de auto een nog exclusievere uitstraling geven: gespoten velgen, gepolijste velgen of, bijzonder innovatief, sequentieel gepolijste velgen of velgen met lasergravering.

Connect 3D-Navigatiesysteem 3D

Het nieuwe Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning staat borg voor een onbezorgde reis met uw PEUGEOT 208. Dankzij de spraakherkenning kunt u het navigatiesysteem, de telefoon en verschillende multimediafuncties bedienen terwijl u beide handen aan het stuur houdt. 

Dankzij de TomTom®-services (verkeersinformatie, tankstations, parkeergelegenheden, lokaal zoeken) wordt alle voor uw reis nuttige informatie in real time weergegeven: 

De optie Gevarenzones: veilig en zorgeloos

Voor extra veilig en zorgeloos rijden kunt u bij de PEUGEOT 208 kiezen voor de optie Gevarenzones.

Het Connect 3D-navigatiesysteem geeft in Europa in landen waar dat is toegestaan de locatie aan van flitspalen, mobiele radars, trajectcontroles, roodlichtcamera's en weggedeelten waar veel ongevallen voorkomen.