Peugeot

Opgeteld de beste investering

Met zijn zeer grote laadruimte, lage zakelijke gebruikerskosten en zuinige motoren is de Peugeot Expert opgeteld de beste investering voor elke ondernemer. De Expert is niet voor niets Bestelauto van het Jaar. Bovendien profiteert u tijdelijk van 0% Financial Lease-tarief voor 5 jaar op alle voorraadmodellen van de Expert. Ontdek hem hieronder.

Met zijn zeer grote laadruimte, lage zakelijke gebruikerskosten en zuinige motoren is de Peugeot Expert opgeteld de beste investering voor elke ondernemer. De Expert is niet voor niets Bestelauto van het Jaar. Bovendien profiteert u tijdelijk van 0% Financial Lease-tarief voor 5 jaar op alle voorraadmodellen van de Expert. Ontdek hem hieronder.

 

Voor iedereen een Peugeot Expert.

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke verwachtingen. Zo is de Expert leverbaar in heel veel mogelijkheden;

Voor wie veel onderweg is

De Asphalt is bestemd voor professionals die veel tijd doorbrengen in de auto en die vooral op zoek zijn naar comfort en veiligheid.

 • Mistlampen vóór en grootlichtassistent
 • 7 inch touchscreen met Bluetooth en Mirror Screen

Een groot aantal rijhulpsystemen, waaronder het Lane Departure Warning System, het snelheidslimietindicatie- en snelheidsadviessysteem en de dodehoekbewaking.

Ideaal voor in de stad

De compacte Urban laat zich met een lengte van slechts 4,60 m moeiteloos door de stad loodsen en is een onvermoeibaar werkpaard:

 • Nuttig laadvermogen maximaal 1500 kg
 • Laadvolume maximaal 4,5 m3
 • Nuttige lengte maximaal 2,16 m

De Expert Urban is standaard voorzien van:

 • Mistlampen vóór
 • 7 inch touchscreen met Bluetooth en Mirror Screen
 • Visiopark met 180°-achteruitrijcamera
 • Keyless entry and start

Offroad-gebruik

De nieuwe Peugeot Expert Grip is met zijn stoere design een robuuste en stijlvol ogende bedrijfsauto die ook op onverhard terrein uit de voeten kan. De Grip is standaard voorzien van:

 • Het Pack Crossgrip met beschermplaat onder de motor
 • Een grotere bodemvrijheid (+ 25 mm)
 • Grip Control
 • 3 zitplaatsen voorin
 • Een tot wel  maximaal 1495 kg verhoogd laadvermogen (afhankelijk van de uitvoering) en een nuttige lengte van maximaal 4 m

 

Tot wel 6 personen

Moet u regelmatig passagiers en de nodige lading vervoeren? Dan is dit wat u nodig hebt:

De mogelijkheid om tot 6 personen te vervoeren dankzij een vaste of wegklapbare bank

 • Een laadvolume van maximaal 4,0 m3
 • Een nuttige lengte van maximaal 2,24 meter

 

Behoefte aan ruimte

Vervoert u dagelijks grote voorwerpen en hebt u een grote laadruimte nodig? Dan adviseren wij u de Expert Long, een uitvoering die de volgende kenmerken heeft:

 • Laadvolume: tot 6,6 m3
 • Nuttige lengte: tot 4 m

Exclusiviteit gegarandeerd

 Hoe houd je als professional de zaak in beweging? Hoe val je nog op anno 2020? Door onderscheidend te zijn! Speciaal voor ondernemers die willen opvallen, is er een bedrijfsauto als geen ander: de Peugeot Expert Sport. Een stoere, strak vormgegeven krachtpatser, extravagant uitgerust met heel veel accessoires en opties waarmee u gezien gaat worden.

Nu is het moment om te kiezen voor een Expert Sport. Slechts tijdelijk en in beperkte oplage beschikbaar.

Om deze exclusiviteit te benadrukken wordt iedere Expert Sport geleverd inclusief uniek serienummer op het dashboard.

Is dit nog niet genoeg?

Personaliseer uw Expert Sport dan met het exclusief voor de Expert Sport ontwikkelde accessoire pakket "Pack Aero". Dit pakket sluit naadloos aan op het design van de Expert Sport en benadrukt de krachtige en sportieve uitstraling.

Mocht ook dat nog niet genoeg zijn is er "Pack Glass" beschikbaar. Hoogwaardige glaspanelen aan de zij- en/of achterzijde van de Expert Sport geven de Expert Sport een extra premium uitstraling.

Op maat

De Peugeot Expert is een bestelauto die alles in zich heeft om uw dagelijkse werk te vergemakkelijken en die aan al uw specifieke eisen kan voldoen. Ontdek de verschillende opties en stel de Expert samen die optimaal aan uw gebruikseisen voldoet.

Moduwork-Concept

Dankzij de flexibiliteit van de Moduwork-bank profiteert u met de Expert optimaal van de zitplaatsen die niet bezet zijn. Zo kan de zitting van de buitenste passagierszitplaats omhoog worden geklapt, zodat in de cabine een ruimte met een vlakke laadvloer ontstaat. In de scheidingswand kan een luik worden geopend voor het vervoer van lange voorwerpen, met een lengte van maximaal 4 m.

Bovendien kunt u uw Peugeot Expert wanneer u maar wilt omtoveren tot een mobiel kantoor: als de middenarmsteun omlaag wordt geklapt, komt een bijzonder praktisch draaibaar tafeltje tevoorschijn

Comfort

Het interieur van de Peugeot Expert biedt volop rijcomfort. Via de opstap heeft de bestuurder gemakkelijk toegang tot de hoger geplaatste cabine van waaruit hij een uitstekend zicht heeft op de weg. De cockpit is functioneel en ergonomisch, en biedt de bestuurder een zitpositie als in een gezinsauto en opbergmogelijkheden te kust en te keur.

In de cabine beschikt de Peugeot Expert met Moduwork over een draaibaar tafeltje dat kan worden gebruikt als de middenarmsteun is neergeklapt en waarmee de cabine kan worden omgetoverd tot een ergonomisch en praktisch rijdend kantoor.

Dankzij de smartphonehouder met geïntegreerd laadsnoer en de tablethouder op het dashboard hebt u al uw digitale apparatuur binnen handbereik en kunt u uw ogen zoveel mogelijk op de weg gericht houden.

Connectiviteit

Dankzij het Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning rijdt u altijd snel en gemakkelijk de juiste route naar uw klanten. Het systeem wordt bediend via het touchscreen en biedt verschillende Connected Services en verkeersinformatie in real time van TomTom Traffic. Als u uw smartphone op de USB-aansluiting van het dashboard aansluit, kunt u over de Mirror Screen-functie beschikken. Uw apps worden dan weergegeven op het 7 inch touchscreen waarmee u ze ook kunt bedienen.

 

Exterieurdesign

De Peugeot Expert is met zijn stoere design een robuust en stijlvol ogende bedrijfsauto. De voorzijde, de cabine en de laadruimte zijn evenwichtig geproportioneerd. De pure lijnen accentueren het vloeiende en moderne silhouet. De verticaal geplaatste grille is hoog geplaatst en versterkt daardoor de krachtige uitstraling van deze in één oogopslag herkenbare bestelauto. Daarnaast kunt u met het Pack Look en de led-lichtsignatuur uw bedrijfsauto een extra stijlvolle uitstraling geven.

 

Een sterke en zuinige bedrijfsauto

De Peugeot Expert is gebaseerd op het EMP2-platform. Hij combineert een hoge mate van rijcomfort, kwaliteit en efficiency met een nuttig laadvermogen van maximaal 1500 kg. De Peugeot Expert biedt volop rijplezier dankzij de BlueHDi-motoren.

Daarnaast profiteert u van de voor het segment uiterst lage waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot en zijn de gebruikskosten aantrekkelijk laag dankzij het onderhoudsinterval van 40.000 km of 2 jaar.

Total cost of ownership

Ook de gunstige total cost of ownership maakt de Peugeot Expert tot een aantrekkelijke propositie voor bedrijven. Het uiterst doordachte ontwerp, de hoge afwerkingskwaliteit en de duurzaamheid van de Peugeot Expert zijn garanties voor een hoge restwaarde.

Bovendien zijn de uitrustingselementen, de materialen en de motoren met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd, zodat u zeker kunt zijn van lage onderhoudskosten en verbruikscijfers.

Vanzelfsprekend is de Peugeot Expert ook voorzien van de nieuwste technologieën van PEUGEOT die het rijden voor de bestuurder gemakkelijker maken.

Financiering, Service en onderhoud

Ontdek ons operational lease-aanbod Free2Move Lease en de bijbehorende services (zoals wagenparkbeheer), al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringen, garanties en 24/7 pechhulpservice en niet te vergeten de aftersales-services voor bedrijfsauto's.

Ongeacht de bedrijfstak en de grootte van uw onderneming en het aantal auto's waaruit uw wagenpark bestaat, staat bij onze experts uw tevredenheid altijd centraal. Zij bieden u onder alle omstandigheden een persoonlijke service en geschikte mobiliteitsoplossingen.