Peugeot

PEUGEOT PARTNER, OPGETELD DE BESTE INVESTERING

KIES DE NIEUWE PEUGEOT PARTNER DIE AAN UW WENSEN VOLDOET Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke verwachtingen. Om hieraan te voldoen biedt het gamma van de nieuwe Peugeot Partner een ruime keuze aan uitvoeringen. Zowel voor onafhankelijke ondernemers als voor fleetowners is er altijd een geschikte Partner.

Kies de nieuwe Peugeot Partner die aan uw wensen voldoet

 

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke verwachtingen. Om hieraan te voldoen biedt het gamma van de nieuwe Peugeot Partner een ruime keuze aan uitvoeringen. Zowel voor onafhankelijke ondernemers als voor fleetowners is er altijd een geschikte Partner.

Peugeot i-Cockpit

De Peugeot i-Cockpit, het dashboard van de nieuwe Peugeot Partner, trekt onmiddellijk de aandacht. Voor een optimale concentratie van de bestuurder bevindt alles zich binnen handbereik en het aan twee zijden afgeplatte compacte stuurwiel zorgt voor dynamische en intuïtieve rijsensaties. Het head-up instrumentenpaneel biedt extra veiligheid en comfort doordat de bestuurder alle essentiële informatie kan aflezen zonder zijn blik van de weg te hoeven wenden. Het in het midden van het dashboard geplaatste en naar de bestuurder gerichte capacitieve 8 inch touchscreen geeft rechtstreeks toegang tot de belangrijkste functies: radio, navigatie, autoparameters, telefoon, enz.

Multiflex-bank

De nieuwe Peugeot Partner is leverbaar met de modulaire Multiflex-bank. Deze biedt plaats aan 3personen voorin zodat u personeel en materiaal op efficiënte wijze kunt vervoeren. De middelste zitplaats is extra breed doordat er een elektrische parkeerrem aanwezig is.

Er kan een mobiel kantoor worden gecreëerd dankzij de in de neerklapbare rugleuning van de middelste zitplaats geïntegreerde draaibare schrijftafel die zowel naar de passagiersstoel als naar de bestuurdersstoel kan worden gedraaid. De opbergruimte onder de zitting van de middelste zitplaats is afsluitbaar met een hangslot.

De cabine is voorzien van praktische en slim binnen handbereik geplaatste opbergmogelijkheden die ideaal zijn voor elk professioneel gebruik, zoals het dashboardkastje, het opberg vak boven de voorruit en een extra dashboardkastje aan de bovenzijde van het dashboard. Dit extra dashboardkastje is mogelijk gemaakt door de plaatsing van de passagiersairbag boven de voorruit (Airbag In Roof), kan worden gekoeld en is voldoende groot voor het opbergen van een 15 inch laptop die dankzij een kabeldoorvoer in het dashboardkastje kan worden opgeladen.

 

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Peugeot Partner stond de belangrijkste wens van professionele gebruikers centraal: maximale functionaliteit onder alle omstandigheden

 

Een beproefde bedrijfsauto

De afmetingen zijn perfect afgestemd op het segment met een lengte van 4,40 m voor de STANDARD-uitvoering, goed voor een geoptimaliseerde nuttige lengte van 1,81 m. Met deze lengte is er in de laadruimte, met afhankelijk van de uitvoering een laadvolume van 3,30 m3 tot 3,80 m3, plaats voor 2 Europallets.

Voor een nog grotere laadruimte is er de LONG-uitvoering, met een lengte van 4,75 m (+35 cm). Deze biedt een nuttige lengte van 2,16 m en een laadvolume van 3,90 m3 tot 4,40 m3.
De nieuwe Peugeot Partner is gebaseerd op een platform dat is afgeleid van het EMP2-platform van de nieuwste modellen van het merk. Tot de voordelen van dit beproefde platform behoren een korte overbouw voor en achter en een draaicirkel (tussen trottoirs) van slechts 10,82 m bij de STANDARD-uitvoering en 11,43 m bij de LONG-uitvoering.

Het nuttig laadvermogen is maatgevend in het segment met waarden die uiteenlopen van 650 kg tot 1.000 kg op de STANDARD-uitvoering en tot 950 kg op de LONG-uitvoering.

Met het laadruimtepakket beschikt u over extra verlichting en 10 sjorogen in de laadruimte.

Surround rear vision

Laat u  niets meer ontgaan

Met de nieuwe Peugeot Partner profiteert u van het nieuwe Surround Rear Vision-systeem. Deze innovatie maakt het rijden gemakkelijker en veiliger door u een optimaal overzicht van de omgeving van de auto te bieden, zelfs aan zijden die niet van een ruit zijn voorzien. Het Surround Rear Vision-systeem geeft door middel van de twee camera's de beelden van de nabije omgeving van uw auto (uitvoering zonder ruiten in de achterdeuren of met een scheidingswand) weer op het scherm.

Dit systeem heeft drie subfuncties:

 • Een weergave van de omgeving naast de auto aan de zijde van de voorpassagier om de dode hoek aan die zijde te beperken.
 • Een weergave met een ver bereik.
 • Een achteruitrijcamera functie die het achteruitrijden vergemakkelijkt met een weergave van wat zich direct achter de auto bevindt, de breedte van de auto inclusief uitgeklapte buitenspiegels, lijnen op een afstand van 30 cm, 1 m en 2 m vanaf de achterbumper en de draaicirkel van uw auto afhankelijk van de stand van het stuurwiel. Deze functie geeft daarnaast weer hoe ver de achterdeuren geopend kunnen worden.

Met Surround Rear Vision hoeft u niet meer te kiezen tussen de veiligheid van een groter glasoppervlak voor meer zicht of een betere beveiliging van uw lading (tool tip: als uw lading minder goed zichtbaar is, is er ook minder kans op diefstal van uw lading) waarvan de waarde soms die van de auto overstijgt. U kunt voortaan kiezen voor een volledig geblindeerde laadruimte in plaats van een laadruimte met ruiten.

Technologie waar u van op aan kunt

Met zijn indrukwekkende lijst hightech uitrustingselementen waarvan sommige voor dit segment uniek zijn, doet de nieuwe Peugeot Partner niet onder voor een Peugeot 3008 SUV, met afhankelijk van de uitvoering: 

 • Een elektrische parkeerrem. Deze biedt niet alleen extra gebruiksgemak, maar maakt ook een groot opberg vak of een bredere middelste zitplaats mogelijk doordat er geen handremhefboom meer aanwezig is.
 • Adaptieve cruise control. Dit systeem zorgt ervoor dat de door de bestuurder geprogrammeerde snelheid automatisch wordt vastgehouden en zorgt automatisch voor een veilige afstand tot de voorligger. Hierbij kan de adaptieve cruise control de auto volledig tot stilstand brengen bij de uitvoeringen met de 8-traps automatische transmissie.
 • Uitgebreide verkeersbordherkenning. Dit systeem geeft het herkende verkeersbord weer en biedt de mogelijkheid om de gedetecteerde snelheidslimiet te selecteren als ingestelde snelheid voor de snelheidsbegrenzer/cruise control.
 • Active Lane Departure Warning System. Dit systeem corrigeert de koers van de auto als de bestuurder even niet oplet.
 • Driver Attention Alert. Dit systeem houdt met behulp van een camera het rijgedrag van de bestuurder in de gaten en analyseert de bewegingen van het stuurwiel. Er klinkt een geluidssignaal en er wordt een waarschuwingsmelding weergegeven zodra het systeem vaststelt dat de aandacht van de bestuurder is verslapt.
 • Active Safety Brake. Dit systeem treedt in werking als een dreigende aanrijding wordt gedetecteerd.
 • Trailer Stability Control. Dit systeem detecteert slingerbewegingen van de aangekoppelde aanhanger en grijpt indien nodig in op het remsysteem van de auto om de aanhanger te stabiliseren.
 • Grootlichtassistent. Dit systeem zorgt voor de automatische overschakeling van grootlicht naar dimlicht en vice versa.
 • Dodehoekbewaking. De dodehoekbewaking waarschuwt de bestuurder voor de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoek van zijn auto.

 

Een robuuste basis

Een nieuw platform voor de Peugeot Partner

De nieuwe Peugeot Partner, die zich met zijn toonaangevende kwaliteit al meer dan 20 jaar bewijst als de ideale compagnon van professionals, is gebaseerd op een nieuw platform dat garant staat voor intens rijplezier met een wendbaarheid en rijgedrag van het hoogste niveau.
De nieuwe Peugeot Partner is leverbaar in een LONG-uitvoering die doordat zowel de wielbasis als de overhang achter zijn verlengd extra laadvolume biedt zonder dat dit ten koste gaat van het uitgebalanceerde design, de wendbaarheid en het rijgedrag.

Combineer het beste van twee werelden:

 • De nieuwe Peugeot Partner is aan de voorzijde gebaseerd op het EMP2-platform (dat ook aan de basis staat van de meest recente SUV's en berlines van het merk). Daarmee staat hij garant voor een comfortabel rijkarakter, een uitstekende wegligging en een kleine draaicirkel en biedt hij u rijhulpsystemen die eerder waren voorbehouden aan personenauto's.

Aan de achterzijde is de nieuwe Peugeot Partner gebaseerd op een geoptimaliseerde versie van het platform van de vorige generatie waardoor het laadvermogen kon worden vergroot tot 1000 kg en de toepassing van een bredere schuifdeur mogelijk is gemaakt voor een gemakkelijkere toegang tot de laadruimte, terwijl de overlappende achterdeuren met degelijke verborgen scharnieren behouden blijven.