Wat betekend het voor u? 100% Onderhouden label

Autobedrijf Bouwman is lid van het 100% Onderhouden label, het label geeft u meer zekerheid bij aankoop van een occasion. Onze jong gebruikte auto's worden geleverd onder de beste condities zoals Citroën Select Garantie, Peugeot Leeuwekeur Garantie, Bovag Garantie, Nationale Autopas en het 100% Onderhouden label.

Wat belooft 100% onderhouden?

Wij geloven dat jouw auto een belangrijke rol speelt in je leven. En daar wilt je op kunnen vertrouwen. Het is bij aankoop van een gebruikte auto belangrijk om de juiste informatie te hebben over de onderhoudshistorie van de auto. Daarnaast is het belangrijk dat de auto goed afgeleverd wordt, wij doen dit met een zeer uitgebreide onderhoudsbeurt volgens onze Bouwman Rijklaarmaak Standaarden

Eerlijk oordeel over een sluitende onderhoudshistorie

100% onderhouden is een kwaliteitslabel waaraan jij direct een goed onderhouden auto kunt herkennen. Zie je een auto met dit label? Dan weet je dat die auto een sluitende onderhoudshistorie heeft en gecontroleerd is door een expert. Dit maakt jouw keuze een stuk gemakkelijker. Als je besluit een gebruikte auto te kopen let dan op het kwaliteitslabel 100% onderhouden. Dan weet je wat je koopt.

Ook als je niet direct een andere auto wilt kopen kun je bij een onderhoudsbeurt de 100% onderhouden sticker in je onderhoudsboekje krijgen. Je auto behoudt dan beter zijn waarde. Jouw auto moet dan wel alle onderhoudsbeurten op tijd en volgens voorschrift van de fabrikant hebben gehad.

Alleen autobedrijven die een expert in dienst hebben die opgeleid is volgens de normen van 100% onderhouden mogen het officieel kwaliteitslabel toekennen. De stichting controleert bovendien of de bedrijven zich in de praktijk aan de normen houden. Bij Autobedrijf Bouwman hebben we drie opgeleide experts, Erik Brunink, Rens van der Scheer en Patrick Bouwman, voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

100_Onderhouden_label_Bouwman.png

Zekerheid voor jou als autokoper

Wanneer je een auto koopt met een 100% onderhouden label, dan is de kans op onverwachte onderhoudskosten of stilstand een stuk kleiner. Kortom: 100% onderhouden is de nieuwe zekerheid op het gebied van auto-onderhoud.

Waar kan ik het label vinden?

Bij advertenties van gebruikte auto’s wordt vaak aangegeven dat deze goed onderhouden is maar is dit echt zo? Alleen bij een auto met een 100% onderhouden label is dit ook echt gecontroleerd. Je kunt dat herkennen aan het officiele 100% onderhouden weblabel. Het label kunt u vinden bij de specificaties op de occasion pagina.

Meer informatie


Meer informatie over het 100% Onderhouden label kunt u vinden op de website: www.100procentonderhouden.nl