FLEXIBILITEIT EN COMFORT OP MAAT

EEN COMPLEET GAMMA VAN CARROSSERIEVARIANTEN, MOTOREN EN UITRUSTINGSNIVEAUS,VOOR ALLE TOEPASSINGEN

Citroën Berlingo VAN, De meest comfortabele bedrijfsauto in het segment

Gelanceerd in 1996 en met meer dan 15 miljoen exemplaren geproduceerd, maakt de iconische Citroen Berlingo plaats voor een derde generatie genaamd Citroën Berlingo Van. De Nieuwe Berlingo Van maakt een echte sprong op gebied van stijl, uitrusting en modulariteit. De ideale partner voor alle professionals.

De stoere en robuuste Nieuwe Citroën Berlingo Van heeft een dynamisch voorkomen met vloeiende lijnen, zonder agressief over te komen.

 • Een voorzijde in de stijl van het merk en die van zijn grote broer, de Citroën Jumpy: een hoge en korte motorkap, en brede koplampen.
 • Een zijaanzicht met vloeiende lijnen en een kenmerkend design van de flanken. Een design dat veel gebruiksgemak en een ruim interieur belooft.

 

OP EN TOP VEELZIJDIG!

Als ideale compagnon voldoet de Nieuwe Citroën Berlingo Van aan de wensen van professionals die zoeken naar een oplossing op maat: verschillende carrosserielengtes en inrichtingen. Het leveringsgamma is zelfs nog verder vergroot met 2 nieuwe uitvoeringen: Worker en Driver.

De Berlingo Van is leverbaar in vier uitvoeringen;
 • CONTROL Basisuitvoering die alle basiskwaliteiten biedt tegen een aantrekkelijke prijs 
 • CLUB Veelzijdig - kern van het gamma - personaliseerbaar 
 • DRIVER Voor de klant die altijd op de weg zit en voor wie de auto zijn werkplek is 
 • WORKER Voor de klant die onder moeilijke omstandigheden zijn werk moet doen en die de auto vooral gebruikt om op zijn werkplek te komen, zelfs als hiervoor off-road moet worden gereden. De Worker is enkel leverbaar met verhoogd laadvermogen

Al deze uitvoeringen kunnen worden gepersonaliseerd met de beschikbare opties (zie prijslijsten).
Naast deze uitvoeringen is de Berlingo Van leverbaar in 3 verschillende basisvarianten:

 • Standaard (L1) 650 kg laadvermogen
 • Standaard (L1) verhoogd laadvermogen 1.000 kg laadvermogen
 • XL (L2) 950 kg laadvermogen

De "Worker" voor bedrijven die materiaal en personeel naar hun soms minder goed begaanbare werkterrein vervoeren.

 • Extenso®-cabine: 3 zitplaatsen voorin, het gebruiksgemak van een mobiel kantoor en plaats voor extra lading voorin.
 • Grip Control met Hill Descent Assist, extra bodemvrijheid (+ 30 mm) en grote wielen (690 mm) met Mud & Snow-banden voor extra grip.
 • Een tot 1000 kg vergroot laadvermogen, extra verlichting en sjorogen op halve hoogte tegen de zijwanden voor extra gebruiksgemak.

 

De "Driver" is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die hun personeel grote afstanden laten rijden of koerierswerk laten doen in stedelijke gebieden.

 • Extra rijcomfort
 • Extra geluidsisolatie
 • Een uitgebreid pakket rijhulpsystemen inclusief Surround Rear Vision technologie
 • 8 inch touchscreen met connectieve autoradio
 • Comfort en gebruiksgemak waarvan u elke dag profiteert.

DE EXTENSO®-CABINE: DRIE ZITPLAATSEN EN EXTRA GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

 
 
De Nieuwe Citroën Berlingo Van: Extenso®-cabine

1 - De Extenso®-cabine biedt voorin plaats aan drie inzittenden, dankzij een modulaire 2-zitsbank.

2 - De neerklapbare rugleuning van de middelste stoel is voorzien van een draaibaar schrijftafeltje om de cabine om te toveren tot een rijdend kantoor. Onder de zitting bevindt zich een opbergruimte die met een hangslot kan worden afgesloten.

3 - Door de zitting van de buitenste passagiersstoel op te klappen komt extra ruimte beschikbaar voor het vervoer van breekbare goederen. Het totale laadvolume neemt hiermee toe van 3,3 tot 3,8 m3 bij de M-uitvoering en van 3,9 tot 4,4 m3 bij de XL-uitvoering.

 

VOORZIENINGEN VOOR ELK GEBRUIK

OPTIMALE TOEGANKELIJKHEID

De Nieuwe Citroën Berlingo Van: optimale toegankelijkheid

Om, waar de auto ook geparkeerd staat, het in- en uitladen aanzienlijk te vergemakkelijken biedt de Nieuwe Citroën Berlingo Van:

 • één of twee schuifdeuren waarvan de breedte van de deuropening is toegenomen tot 675 mm en de hoogte tot 1072 mm
 • asymmetrische achterdeuren (40/60) die tot een hoek van 180° kunnen worden geopend
 • een geoptimaliseerde breedte tussen de wielkasten

 

De Nieuwe Citroën Berlingo Van: ongekende laadmogelijkheden

De Nieuwe Citroën Berlingo Van heeft een laadvolume van tot wel 4,4 m3 en een laadvermogen van tussen de 650 en 1000 kg. Hij kan worden voorzien van een overbelastingsindicator die u waarschuwt wanneer de maximaal toegestane massa wordt overschreden.

Het laadruimtepakket, dat bestaat uit extra led-verlichting, 4 extra sjorogen en een 12V-aansluiting, biedt u extra gebruiksgemak.


ONS MOTTO: COMFORT

COMFORT VOOR ONTSPANNEN RIJDEN

De Nieuwe Citroën Berlingo Van: comfort voor ontspannen rijden

De Nieuwe Citroën Berlingo Van weet onder alle omstandigheden zijn inzittenden optimaal te isoleren van de weg. Hij heeft zijn geweldige rijcomfort te danken aan de hoge zitpositie, de vering en de geluidsisolatie. De stoelen bieden zowel korte als lange mensen optimaal zitcomfort. Ze zijn voorzien van een hoogte- en lendensteunverstelling en een eigen armsteun. Optioneel is stoelverwarming leverbaar.

In de dagelijkse praktijk zult u ook het keyless entry and start-systeem, de elektrische parkeerrem en het head-up kleurendisplay waarderen. Ze behoren tot de 20 rijhulpsystemen waarmee de Nieuwe Citroën Berlingo Van kan worden voorzien.

 

WERKCOMFORT: RIJDEND KANTOOR

De Nieuwe Citroën Berlingo Van: rijdend kantoor

De cabine van de Nieuwe Citroën Berlingo Van is ontworpen als een mobiel kantoor, zodat u onderweg gemakkelijk kunt werken.

Zo kunt u uw laptop opladen via de 220V-aansluiting en hem vervolgens opbergen in de TopBox.

Ook de draadloze smartphonelader is bijzonder praktisch. Daarnaast beschikt u over twee USB- en twee 12V-aansluitingen.

In de multifunctionele Extenso®-cabine kunt u comfortabel werken dankzij het draaibare schrijftafeltje op de achterzijde van de rugleuning van de middelste stoel.

ONLINE NAVIGATIE IN UW DIRECTE BLIKVELD

Citroën Berlingo Van: online navigatie in uw directe blikveld

Met de Citroën Connect Nav, een online 3D-navigatiesysteem, kunt u spraakcommando's gebruiken om het navigatiesysteem, de telefoon en het multimediasysteem te bedienen zonder uw ogen van de weg te hoeven wenden. In combinatie met online services, zoals TomTom Traffic, voor verkeersinformatie in real time, geeft dit systeem informatie over de locatie van tankstations en parkeergelegenheden met de bijbehorende brandstofprijzen en parkeertarieven, en informatie over het weer.

Dankzij Mirror Screen kunt u de met het autorijden compatibele apps van uw smartphone gebruiken via het 8 inch touchscreen.

 

GRIP ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Citroën Berlingo Van: grip onder alle omstandigheden

De Nieuwe Citroën Berlingo Van is leverbaar met Grip Control en Hill Descent Assist. De Grip Control regelt afhankelijk van de grip de aandrijfkracht van de voorwielen, terwijl de Hill Descent Assist ervoor zorgt dat u gecontroleerd en op constante snelheid een steile helling kunt afdalen. Voor een nog effectievere werking wordt deze technologie, die altijd wordt geleverd met het Pack Chantier, gecombineerd met een 30 mm grotere bodemvrijheid, een beschermplaat onder de motor en grote wielen met een diameter van 690 mm voorzien van Mud & Snow-banden.

MOTOREN VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

 
 
De nieuwe Citroën Berlingo Van: motoren

Een nieuw licht platform en efficiënte motoren voor een dynamisch rijgedrag, een optimaal rijcomfort en zo laag mogelijke gebruikskosten.

 • 4 uitvoeringen met dieselmotor: BlueHDi 75, BlueHDi 100, BlueHDi 100 S&S, BlueHDi 130 S&S, waarvan de BlueHDI 130 S&S ook beschikbaar is met de EAT8-transmissie.
 • 1 uitvoering met een benzinemotor: PureTech 110 S&S, leverbaar in de loop van 2019.

De 8-traps automatische transmissie EAT8 (Efficient Automatic Transmission) van de nieuwste generatie, met schakelflippers aan de stuurkolom, biedt zowel bij lange als korte ritten een optimaal rijcomfort.