Eurorepar Car Service, Onderhoud en Reparatie aan alle merken

Bij Autobedrijf Bouwman vertegenwoordigen we vanaf 03-2021 ook het label Eurorepar Car Service, met dit label kunnen we ook andere merken dan Citroën & Peugeot onderhouden en repareren. Wij doen met plezier al het onderhoud dat volgens de voorschriften van de fabrikant aan uw auto moet worden uitgevoerd. Bij elke onderhoudsbeurt verversen we de motorolie, vervangen we de benodigde filters en informeren we u wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn. En als uw auto nog onder garantie is, houdt u ook bij ons recht op uw garantie omdat wij ons aan de richtlijnen van de fabrikant houden. We beschikken over de modernste diagnoseapparatuur waarmee elk merk en type auto kan worden gediagnosticeerd. Zo weten wij exact wat er aan uw auto moet gebeuren en kunnen wij storingen identificeren

Eurorepar Car Service: Onderhoud en Reparatie aan alle merken.

Bij Autobedrijf Bouwman vertegenwoordigen we vanaf 03-2021 ook het label Eurorepar Car Service, met dit label kunnen we ook andere merken dan Citroën & Peugeot onderhouden en repareren.

Wij doen met plezier al het onderhoud dat volgens de voorschriften van de fabrikant aan uw auto moet worden uitgevoerd. Bij elke onderhoudsbeurt verversen we de motorolie, vervangen we de benodigde filters en informeren we u wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn.
En als uw auto nog onder garantie is, houdt u ook bij ons recht op uw garantie omdat wij ons aan de richtlijnen van de fabrikant houden.

We beschikken over de modernste diagnoseapparatuur waarmee elk merk en type auto kan worden gediagnosticeerd. Zo weten wij exact wat er aan uw auto moet gebeuren en kunnen wij storingen identificeren.

Naast de originele merk onderdelen kunnen we u ook onderdelen van het merk Eurorepar aanbieden, dit zijn onderdelen met een zeer scherpe prijs tegen goede voorwaarden.
Op alle Eurorepar onderdelen zit dan ook 2 jaar garantie (excl. Banden). Van het merk Europrepar kunnen we u bijna alle slijtage onderdelen leveren zoals Remblokken, Remschijven, Multiriemen, Distributieriemen, Filters en Banden.

 

6 Beloftes

Eurorepar Car Service Bouwman Ommen doet u 6 beloftes.
Deze beloftes zijn de kernwaarde van onze garages. Hiermee willen wij een langdurige relatie met u opbouwen. Lees hiernaast wat onze beloftes zijn.

Kom langs bij uw lokale Eurorepar Car Service-garage en ervaar onze beloftes zelf.

 1. Een vriendelijke ontvangst
  Bij Autobedrijf Bouwman voelen de medewerkers zich betrokken bij het wel en wee van hun garagebedrijf.
  Ze weten hoe belangrijk het is om goed om te gaan met u als klant. U wordt bij ons altijd vriendelijk ontvangen, ongeacht welke auto u bezit.

 2. Advies
  Wij geven u altijd een duidelijk en objectief advies dat past binnen uw budget, ongeacht of u uw auto kort geleden heeft aangeschaft of dat u hem al jaren in uw bezit hebt.
  Wij van Autobedrijf Bouwman weten dat elke relatie is gebouwd op vertrouwen. Daarom zijn wij altijd open en eerlijk tegen u.
  Onze deskundige technici controleren de staat van uw auto alsof het hun eigen auto is. Wij voeren alleen werkzaamheden uit waarvoor u uw akkoord heeft gegeven en raden alleen werkzaamheden aan die relevant en noodzakelijk zijn.
  Wij geven u vooraf altijd een helder overzicht van de kosten en een zo goed mogelijk advies.

 3. Vertrouwen
  Naast een goede prijs kunt u van ons ook een gedegen technische kennis en de juiste apparatuur voor het onderhouden van uw auto verwachten.
  We hebben toegang tot een uitgebreid onderdelenassortiment voor alle bekende merken en modellen. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat uw auto door vakkundige technici wordt onderhouden en dat er onderdelen van goede kwaliteit worden gebruikt.
  Wij zijn open en transparant over de werkzaamheden die wij uitvoeren. U krijgt een gedetailleerde factuur waarop duidelijk staat aangegeven waarvoor u betaalt.

 4. Kwaliteit
  De Eurorepar Car Service-garages krijgen ondersteuning van een van de grootste Europese leveranciers van multimerk-onderdelen. Met deze hoogwaardige onderdelen kunnen onze technici altijd topkwaliteit leveren.
  Welke auto u ook bezit, we gebruiken altijd kwaliteitsonderdelen bij het onderhouden en repareren van uw auto. Onze garage heeft ervaren en deskundige technici in dienst met kennis van alle automerken. Bovendien krijgen ze ondersteuning van een internationaal netwerk boordevol technische kennis en knowhow.
  Wij hebben vertrouwen in het werk en de onderdelen van Eurorepar Car Service-garages, daarom krijgt u 24 maanden garantie (op Eurorepar onderdelen en arbeidsloon).

 5. Prijs
  Goedkoop is soms duurkoop. Maar goed onderhoud hoeft niet per se duur te zijn.
  U wilt uw auto goed laten onderhouden. Maar uw budget is niet onbeperkt. Daarom zoeken wij de juiste balans om de voor u perfecte oplossing aan te bieden.

  Kwaliteit...
  Dankzij een uitgebreid onderdelenassortiment voor alle bekende merken en modellen kunnen wij u de juiste onderdelen voor uw auto aanbieden met 24  maanden garantie.

  Kennis...
  Onze goed opgeleide technici worden regelmatig bijgeschoold, beschikken over de modernste diagnoseapparatuur en krijgen ondersteuning van een Europees netwerk van deskundigen.

  Prijs...
  Als lid van het Eurorepar Car Service-netwerk profiteren we van de voordelen van een bijzonder efficiënte Europese leverancier met een grote voorraad onderdelen in Nederland. Hierdoor kunnen wij u de onderdelen tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden.

 6. Gemak
  Waarom langer wachten of een garage verder weg bezoeken?
  De Eurorepar Car Service-garage is de beste optie voor onderhoud, APK en reparaties aan uw auto. U kunt snel en gemakkelijk bij ons een afspraak maken voor uw auto.

Maak nu online een afspraak of neem contact met ons op