22 juli 2021

Autobedrijf Bouwman Onderhoudsabonnement

Het onderhoud van een auto, dat is over het algemeen niet het leukste onderdeel van een auto bezitten. Natuurlijk weet u ook dat autorijden bepaalde risico’s met zich meebrengt, waardoor er tussentijds regelmatig controles en kleine onderhoudende taken moeten worden uitgevoerd. Al is het maar iets simpels als verlichting vernieuwen. Het zijn toch iedere keer onverwachte kosten.

vergroten

AUTOBEDRIJF BOUWMAN ONDERHOUDSABONNEMENT 

Wat zijn de voordelen van het Autobedrijf Bouwman Onderhoudsabonnement? 

Vrijwel al het regelmatige onderhoud wordt gedekt in het Autobedrijf Bouwman Onderhoudsabonnement en dat brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Vast maandbedrag: aan de hand van uw voertuig en kilometerstand wordt een vast maandbedrag opgesteld. Hierdoor betaalt u uw onderhoudskosten per maand, welke vaststaat voor de looptijd van het abonnement. Hierdoor kunnen de kosten nooit hoger worden dan dat u met ons afspreekt.
  • Geen verrassingen: met het onderhoudsabonnement komt u nooit meer voor verrassingen te staan. Opeens is het onverwachte (maar nodige) onderhoud van uw auto niet meer vervelend, want u weet precies wat u per maand betaalt voor onderhoud. In plaats van dat u in de garage hoort wat het onderhoud gaat kosten.
  • Geen onverwachte hoge kosten: u weet exact welk onderhoud binnen uw onderhoudsabonnement valt. Met dit pakket voorkomt u onverwachte hoge kosten, omdat bijvoorbeeld tijdens een keuring of een beurt blijkt dat er onderhoud nodig is.

  • Alle onderhoudskosten inbegrepen: hoe fijn is het als u uw auto op ieder noodzakelijk moment kan brengen, zonder dat u hoeft op te draaien voor de kosten? Die kosten betaalt u immers al via het abonnement. Hierdoor wordt autorijden een stuk minder risicovol wat betreft kosten en onderhoud. (m.u.v. vervanging banden)

Meer informatie:

Bekijk voor meer informatie over het onderhoudsabonnement de uitgebreide pagina of neem contact met ons op.