20 december 2018

Autobedrijf Bouwman vertegenwoordigt vanaf januari 2019 ook het merk Peugeot

We hebben de Peugeot Autopalace vestiging aan de Patrijsstraat 1 in Ommen overgenomen en vertegenwoordigen vanaf januari 2019 ook het PSA merk Peugeot.

vergroten

Autobedrijf Bouwman, uw Citroën, DS en Peugeot erkend autobedrijf in Ommen

Na meer dan 30 jaar Citroën vertegenwoordigen we vanaf januari 2019 ook het Franse PSA merk Peugeot in Ommen, Autobedrijf Bouwman Citroën & DS blijft gevestigd aan de Hammerweg 3 in Ommen en de overgenomen Peugeot vestiging is gevestigd aan de Patrijsstraat 1 , 7731 ZL in Ommen. 
Deze Peugeot vestiging hebben we overgenomen van de Autopalace Groep en zal vanaf januari 2019 veranderen in Autobedrijf Bouwman Ommen Peugeot.

Het merk Peugeot is een mooie aanvulling voor ons bedrijf, de merken hebben vele overeenkomsten en toch allebei een andere visie. Het merk Citroën heeft de volledige focus op comfort en een eigenzinnige uitstraling, het merk Peugeot is daarnaast meer gericht op sportiviteit en een bijzonder interieur door het nieuwe i-Cockpit dashboard wat zich kenmerkt door een compact stuurwiel. Motorisch en qua techniek wordt er veel samen gewerkt, het voordeel is dat we de kennis kunnen bundelen en in veel gevallen de onderdelen kunnen combineren.

Alle medewerkers van Autopalace Ommen blijven u ook van dienst bij Autobedrijf Bouwman Ommen en houden uw Peugeot graag in top conditie.

Kom vanaf 2 januari eens langs in onze Peugeot vestiging aan de Patrijsstraat 1 in Ommen!
Onze bedrijfsleider Erik Brunink en onze medewerkers heten u van harte welkom, de koffie staat voor u klaar.


Autobedrijf Bouwman Ommen Peugeot
Patrijsstraat 1
7731 ZL Ommen

peugeot@autobouwman.nl
www.autobouwman.nl

Blijf op de hoogte van het laatste Peugeot, Citroën & DS nieuws via onze social media kanalen:
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube