Operational & Financial lease

Operational Lease

De meest complete leasevorm

U kunt zowel de financiële als de praktische afhandeling van uw wagenpark aan ons overlaten. De verhouding eigen en vreemd vermogen wordt niet verstoord, omdat de auto(‘s) niet op uw balans komen.

Wij zijn het aanspreekpunt voor al uw mobiliteitszaken, alle service onder 1 dak.
Wij maken voor voor u het leasecontract met daarin onderhoud en reparatie, banden, maar ook uw verzekering, houderschapsbelasting, assistance en vervangend vervoer in orde. Kortom, Full Service in de breedste zin van het woord.

De voordelen van operational lease:

 • Altijd een leasecontract dat bij u en uw bedrijf past.
 • Altijd verzekerheid van de beste service en mobiliteit.
 • Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u gewoon uw werk kunt blijven doen.
 • Een professioneel dealernetwerk dat altijd dichtbij is.

 

Short Lease

Optimale flexibiliteit voor uw bedrijf

Wilt u tijdelijk over extra auto’s beschikken, dan is short lease dé oplossing. U profiteert van het totaalpakket van full service operational lease met een maximale looptijd van 12 maanden.

Vanwege de relatief hoge afschrijving in het eerste jaar liggen de maandlasten iets hoger. Daar staat tegenover dat u verder geen verplichtingen heeft. En wilt u het contract na het jaar voortzetten, dan bieden wij u uiteraard een financieel gunstige regeling.

 

De voordelen van short lease:

 • Geen risico op grote, onverwachte kosten.
 • Vaste maandelijkse kosten, gebaseerd op model, uitvoering, aantal kilometers, etc.
 • Korte looptijden mogelijk met een maximale looptijd van 12 maanden.
 • Vereenvoudiging van uw administratie, met één maandelijkse factuur.

 

Financial lease:

Interessant voor kleine ondernemers en ZZP'ers

Financial Lease is een flexibele financiële deal voor kleine ondernemers en ZZP'ers. De nadruk ligt op financiering. De auto blijft op uw balans staan, en bovendien helpt de fiscus een handje mee. Bij aanschaf van een bedrijfsauto profiteert u namelijk van de investeringsaftrek. Zo hoeft een investering voor een bedrijfsauto geen aanslag te zijn op de liquiditeit van uw onderneming.

Flexibel en Exact
Bij Financial Lease bestaan de maandtermijnen uitsluitend uit interest en afschrijving. De rente die u betaalt wordt vooraf vastgesteld. U betaalt dus gedurende de gehele looptijd een vast bedrag per maand. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.

Een slottermijn: lagere maandlasten
Met Financial Lease met een slottermijn blijven uw maandlasten laag. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen. Dit levert aanzienlijk lagere maandlasten op dan de standaard financieringsmogelijkheden. Over de slottermijn betaalt u tijdens de looptijd van het contract namelijk alleen rente. U stelt de slottermijn in overleg vast, en deze is gebaseerd op een reëel bedrag en houdt rekening met de restwaarde van uw Citroën. Door de slottermijn lager vast te stellen dan de inruilwaarde, ontstaat er aan het eind van het contract financiële ruimte. Die kunt u dan weer gebruiken bij aanschaf van een volgende Citroën met Financial Lease. Blijft u liever rijden in uw Citroën? Ook dat kan, u kunt gewoon de slottermijn voldoen of herfinancieren.

De voordelen van financial lease:

 • Biedt interessante financiële voordelen.
 • De auto komt op uw balans te staan.
 • Bij aanschaf van een bedrijfsauto met Financial Lease profiteert u van de investeringsaftrek.
 • Een contactpersoon voor al uw mobiliteitszaken.

 

Private lease:

Ideaal voor ZZP'ers

Voor ZZP'ers kan private lease ook een interessante optie zijn. Hierbij wordt u geen eigenaar van de auto, maar sluit u een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. Doordat de auto eigendom blijft van Citroën loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.

De voordelen van private lease:

 • Geen financiële risico's.
 • Een vast en voordelig maandbedrag.
 • Inclusief reparatie en onderhoud.
 • Inclusief 24-uurs pechhulp van Citroën Business Assistance, ook in het buitenland.

 

Wilt u meer weten over bovenstaande leasevormen?
Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!