Peugeot

Sports Utility Vehicle

Ontdek de nieuwe Peugeot 2008 SUV, een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design die een sublieme rijervaring biedt dankzij de innovatieve Peugeot i-Cockpit 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen, naar keuze met een verbrandingsmotor of elektrisch.

Nieuwe Peugeot 2008 SUV – Sports Utility Vehicle

 

Ontdek de nieuwe Peugeot 2008 SUV, een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design die een sublieme rijervaring biedt dankzij de innovatieve Peugeot i-Cockpit 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen, naar keuze met een verbrandingsmotor of elektrisch.

 

De nieuwe Peugeot 2008 SUV heeft een stoer voorkomen met vloeiende lijnen en een grote bodemvrijheid. Het is een imposante auto die beheerste kracht tentoonspreidt. De flanken met als een diamant geslepen vlakken geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een dynamische uitstraling. De expressieve voorzijde, de karakteristieke lichtsignatuur, de lichtgewicht lichtmetalen 18 inch-velgen met aerodynamische inserts, de horizontale motorkap, de glanzend zwarte sierlijsten van de zijruiten en het Black Diamond-dak zorgen voor een extra sportief voorkomen.

Peugeot i-Cockpit3D

Ervaar nieuwe sensaties in de nieuwe Peugeot i-Cockpit 3D, met een intuïtieve ergonomie, een compact stuurwiel, een 10 inch capacitief HD-touchscreen en een te configureren 3D-instrumentenpaneel. Het keyless entry and start-systeem zorgt ervoor dat de auto wordt ontgrendeld als u eropaf loopt en wordt vergrendeld als u ervandaan loopt, mits u de sleutel op zak hebt. U kunt ook de manier van rijden aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur door een rijmodus te selecteren. Eenmaal ingestapt in uw nieuwe Peugeot e-2008 SUV profiteert u van het bedieningsgemak van de speciaal op elektrisch rijden afgestemde Peugeot i-Cockpit 3D en kunt u de actieradius verbeteren dankzij regeneratief remmen en in real time specifieke informatie over de werking van de elektrische aandrijflijn bekijken.

 

Kies de aandrijflijn die het best bij u past:

  • Elektrisch, waarmee u uzelf de vrijheid gunt om de gaan waar u wilt, ook in de strengste milieuzones.
  • Een van de krachtige en zuinige Euro 6, benzine- of dieselmotoren, die allemaal worden geleverd met een Stop & Start-systeem.

 

Elektrisch rijden 

De veelzijdige nieuwe Peugeot e-2008 SUV overtuigt in de stad door zijn wendbare karakter en compacte afmetingen en op de snelweg door zijn stabiele en veilige rijgedrag.

Zijn elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) zorgt voor een directe respons op het gaspedaal dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel van 260 Nm.

Achter het stuur van de nieuwe Peugeot e-2008 SUV ervaart u het plezier van soepel, dynamisch en geruisloos rijden

Puretech: Prestaties & Efficiency 

De nieuwe compacte Peugeot 2008 SUV is leverbaar met Euro 6 PureTech-benzinemotoren van de nieuwste generatie die een laag brandstofverbruik combineren met rijplezier en hoge prestaties.

Er is keuze uit 4 benzinemotoren:

  • 1,2L PureTech 100 S&S BMV6
  • 1,2L PureTech 130 S&S BMV6
  • 1,2L PureTech 130 S&S EAT8
  • 1,2L PureTech 155 S&S EAT8

 

BLUEHDI: EEN EXCLUSIEVE TECHNOLOGIE

De Euro 6-dieselmotoren waarmee de nieuwe compacte Peugeot 2008 SUV leverbaar is, zijn voorzien van de unieke "BlueHDi-technologie, waardoor deze motoren hoge prestaties combineren met een lage uitstoot.

 

Er is keuze uit 2 dieselmotoren:

 1,5L BlueHDi 100 S&S BVM6

1,5L BlueHDi 130 S&S EAT8

 

SNELLER REAGEREN

Om u te helpen alert te blijven tijdens het rijden geeft het digitale 3D-instrumentenpaneel in uw gezichtsveld alle nuttige rijinformatie weer, zoals die van de navigatie en de rijhulpsystemen. Deze informatie wordt afhankelijk van het belang ervan op twee te personaliseren niveaus weergegeven. De belangrijkste gegevens, zoals de snelheid en veiligheidswaarschuwingen, worden in hologramvorm weergegeven zodat u er sneller op wordt geattendeerd.

 

ULTRA CONNECTED SUV

Dankzij het Connect 3D-navigatiesysteem met TomTom Traffic-services wordt u in real time geïnformeerd over de verkeerssituatie, uw aankomsttijd en de aanwezigheid van risicozones. Doordat u uw favoriete smartphone-apps dankzij Mirror Screen kunt bedienen via het touchscreen van de auto, bent u altijd connected. Uw smartphone wordt draadloos opgeladen in het speciaal daarvoor bestemde vak in de middenconsole. Ook kunnen de inzittenden zowel voor- als achterin gebruikmaken van USB-aansluitingen

 

HET PURE GELUID VAN FOCAL

In de nieuwe Peugeot 2008 SUV kunt u optimaal genieten van uw favoriete muziek dankzij de perfecte geluidsweergave van het exclusieve premium hifi-systeem van Focal. De 10 luidsprekers, te weten een centrale luidspreker vóór, 4 tweeters, 4 woofers en een subwoofer, verdelen het geluid op een volle, gedetailleerde en dynamische wijze voor een volledig nieuwe hifi-ervaring in de auto.

 

FUTURE-PROOF SUV

Om uw veiligheid te vergroten en u te helpen bij het parkeren of het overzien van en anticiperen op de omgeving van uw auto en de rijomstandigheden, is de nieuwe Peugeot 2008 SUV voorzien van een groot aantal van de nieuwste technologische voorzieningen en rijhulpsystemen van het merk.