Peugeot

DYNAMISCH EN SPORTIEF

De strak en sportief gelijnde PEUGEOT 308 SW is een auto die u bij de eerste kennismaking al doet verlangen om er in te rijden. Hij heeft met zijn royale afmetingen en vloeiende lijnen een bijzonder uitnodigend karakter. De expressieve nieuwe voorzijde is direct herkenbaar aan de verticaal geplaatste grille met dambordpatroon, met in het midden de Peugeot-leeuw. Pack Full LED geeft de voorzijde een extra dynamisch karakter.

PEUGEOT 308 SW STATIONWAGON

EEN VOORBEELDIG RIJKARAKTER

Omdat rijplezier nauw samenhangt met een gevoel van optimale voertuigbeheersing, biedt de Peugeot 308 SW met zijn hoogwaardige technologie een voortreffelijke wegligging. Het onderstel is optimaal afgestemd op de betreffende motoruitvoering. De efficiency en het comfort zijn dus altijd optimaal, ongeacht of u kiest voor een BlueHDi- of PureTech-motor. Met het Driver Sport Pack kunnen diverse instellingen worden gewijzigd voor nog sportievere rijsensaties.

Nieuwe Peugeot 308 SW GT – Achteraanzicht – Een voortreffelijk rijkarakter

INSPIREREND

Stap in de PEUGEOT 308 SW en laat u inspireren. In het interieur staat rijplezier voorop, met de PEUGEOT i-Cockpit® die zich kenmerkt door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een capacitief touchscreen. Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt.

VOLOP RUIMTE EN FLEXIBILITEIT

Het ruime interieur van de Peugeot 308 SW GT Line is al een uitnodiging op zich om eropuit te trekken. Dankzij het grote glasoppervlak van het standaard aanwezige panoramadak genieten alle inzittenden optimaal van het uitzicht. Met de "Magic Flat"-achterbank kan de toch al royale bagageruimte worden omgetoverd tot een enorme laadruimte met een volledig vlakke laadvloer.

3D CONNECT NAVIGATIESYSTEEM MET EUROPAKAART

Het Connect 3D-navigatiesysteem met spraakbediening en TomTom-services geeft alle essentiële informatie die onderweg van pas komt (verkeersinformatie, weer, tankstations, dichtstbijzijnde parkeergelegenheden, POI's) op het capacitieve touchscreen weer. Optioneel kunt u kiezen voor een betaald abonnement op de service Gevarenzones van TomTom® zodat u door de community wordt geïnformeerd over permanente en tijdelijke gevarenzones.

MIRROR SCREEN

Dankzij de Mirror Screenfunctie kunt u gebruik maken van apps die compatibel zijn met Apple CarPlay TM, MirrorLink® of Android Auto, door deze direct weer te geven op het capacitief touchscreen.

DRIVER SPORT PACK 

Het Driver Sport Pack is er voor de liefhebbers van een sportievere rijstijl. Vanaf het moment dat u op de toets "Sport" op de middenconsole hebt gedrukt, regelt het systeem verschillende parameters: de bekrachtigde besturing en het gaspedaal reageren directer op de commando's van de bestuurder, het motorgeluid wordt versterkt en klinkt sportiever.
De informatie op het instrumentenpaneel wordt rood in plaats van wit weergegeven en de rijinformatie wordt afgestemd op de sportieve bestuurder (geleverd vermogen, turbodruk, versnelling in rijrichting en G-krachten).

HI-FI DENON

Geniet onderweg van uw favoriete muziek met de onnavolgbare geluidskwaliteit van het Denon-hifisysteem. Het Denon-hifisysteem van de Peugeot 308 SW is een op maat gemaakt technologisch hoogstandje, met 8 luidsprekers, een subwoofer en een digitale versterker. De keuze uit twee geluidsverdelingen en vijf geluidssferen garandeert voor alle inzittenden een krachtig, zuiver en natuurgetrouw geluid.