Peugeot

Een krachtige stijl

De Peugeot 3008 SUV toont zijn kracht en karakter. Met zijn pure design weet deze SUV stoerheid en elegantie te combineren. Aan boord van de 3008 SUV bent u in een hightech wereld waarin u geniet van nog intensere rijsensaties.

Peugeot 3008, Een krachtige stijl

 

DE PEUGEOT 3008 SUV: BEKROOND MET AL MEER DAN 40 AWARDS

Sinds zijn introductie heeft de Peugeot 3008 SUV al meer dan 40 internationale awards in de wacht gesleept, inclusief de prestigieuze Europese Auto van het Jaar-titel.
De 3008 SUV heeft wereldwijd jury's weten te overtuigen met zijn rijkwaliteiten, stijlvolle exterieur- en interieurdesign, uitrusting en natuurlijk de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit®.

Ontdek de nieuwe Peugeot 3008 SUV met zijn unieke design als echte SUV. Hij straalt kracht en verfijning uit, is dynamisch en fraai gelijnd. De moderne en bijzondere PEUGEOT i-Cockpit® en de talloze innovatieve systemen aan boord bezorgen u een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Dankzij de efficiënte benzine- en dieselmotoren, of de krachtige en zuinige plug-in Hybrid wordt het rijden een genot.

Brighter Design
Het exterieurdesign van de nieuwe Peugeot 3008 SUV weerspiegelt zijn assertieve karakter in een combinatie van kracht en raffinement. Zijn vernieuwende uitstraling geeft hem een sterke personaliteit. Een nieuw SUV-tijdperk breekt aan.

Black Pack
Geef uw nieuwe Peugeot 3008 SUV GT of GT Pack nog meer dynamiek en uitstraling met de optie ‘Black Pack’ met zijn specifieke zwarte elementen.

  • De grille en de kenmerkende PEUGEOT leeuw zijn uitgevoerd in dark chrome.
  • De ‘3008’ ‘GT’ en ‘PEUGEOT’ zijn uitgevoerd in matzwart, geheel in stijl met de dakrails.
  • De skidplate, sierstrips op de voorschermen, de sierstrips op de dakrand en achterspoiler alsmede op de achterbumper zijn uitgevoerd in glanzend zwart.
  • De 19” lichtmetalen velgen ‘Washington’ zijn uitgevoerd in glanzend zwart.

 

Kracht en raffinement

Door de perfect evenwichtige verhoudingen van de carrosserie roept de PEUGEOT 3008 SUV direct een gevoel van harmonie op.
Laat u verleiden door de stoere verticale voorzijde met naar keuze:
- Een grille met verchroomde facetten en halogeenkoplampen met een geraffineerde en doordringende blik
- Een grille met dambordpatrooni en katachtige en scherp gelijnde Full LED-koplampen

De robuuste uitstraling van de PEUGEOT 3008 komt ook tot uiting in de horizontaal geplaatste, gewelfde motorkap. De elegante verchroomde sierstripi op de voorschermen en de sierlijst langs het dak versterken de vloeiende en dynamische lijn van de auto.

Een sterke persoonlijkheid

De PEUGEOT 3008 SUV heeft een even uniek als dynamisch karakter.
De fraaie lijn komt extra fraai tot uiting met het glanzend zwarte dak van de carrosserieafwerking Black Diamondi. De hypermoderne en iconische achterzijde wordt gekenmerkt door een glanzend zwarte horizontale lijst waarin de zowel overdag als 's nachts brandende LED-lampen in de vorm van 3 klauwen zijn geïntegreerd.

Een indrukwekkend interieur

Aan boord van de PEUGEOT 3008 SUV valt direct het spectaculaire, bijna futuristische dashboard op. Maak kennis met de nieuwste versie van de PEUGEOT i-Cockpit® met zijn hightech innovaties. Het stuurwiel is nog compacter en het grote capacitieve 8 inch touchscreeni is als een tablet in het midden van het dashboard geplaatst. Op het te configureren en te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel, met een schermdoorsnede van 12,3 inch, wordt de belangrijkste rijinformatie in uw directe blikveld weergegeven.
De PEUGEOT i-Cockpit® beschikt ook over zes bijzonder elegante pianotoetsen – de "toggle switches" – voor een directe en permanente toegang tot de belangrijkste comfortfuncties: radio, airconditioning, navigatie, autoparameters, telefoon en mobiele apps.

i-COCKPIT® AMPLIFY

Laat voor ultiem comfort uw zintuigen op aangename wijze prikkelen door de i-Cockpit® Amplifyi. In een oogwenk verandert ui, afhankelijk van uw humeur en het af te leggen traject, de interieurambiance door te kiezen voor de Boost- of de Relax-modus. Kies uit meerdere aangename parfumsi die zijn ontwikkeld door Scentys en Antoine Lie, een internationaal vermaarde parfumeur, pasi de lichtsterkte van de sfeerverlichting aan, wijzig de schermkleuren... en dat alles comfortabel gezeten in een stoel met een 8-puntsmassagefunctiei en genietend van het licht dat door het grote panoramische schuif-/kanteldak naar binnen komt.
In combinatie met het Driver Sport Packi biedt de i-Cockpit® Amplify nog intensere sensaties.