Peugeot

ANDERS DAN DE GEVESTIGDE ORDE

De nieuwe PEUGEOT 508 SW is geïnspireerd op de wereld van de ‘Shooting Brakes’. Met zijn lage en dynamische silhouet is de PEUGEOT 508 SW een opvallend ontwerp. De auto is een geslaagde mix van stoere elegantie en praktisch gemak voor wat betreft ruimte, volume en toegang tot de bagageruimte.

DE NIEUWE PEUGEOT 508 SW

Anders dan u gewend bent.
Met zijn gespierde voorkomen, zijn langgerekte lijnen, zijn expressieve front en zijn 19 inch velgen, vormt de nieuwe PEUGEOT 508 SW een elegante, genereuze en atletische break. Aan de achterzijde onderstreept de dubbele zichtbare uitlaat zijn sportieve karakter, dat nog eens versterkt wordt door de bijzondere adaptieve 3D LED achterlichten met de bekende PEUGEOT lichtsignatuur.

IN ÉÉN WOORD, UITMUNTEND

Bij het ontwerpen van de nieuwe PEUGEOT 508 SW is alles in het werk gesteld om een perfecte break te realiseren. Vooral mooi, functioneel zonder compromissen, met het comfort van een grote berline, de ruimte van een SW, de sportiviteit van een coupé… En vooral, perfectie in elk detail.

IN UW HANDEN, DE BIJZONDERE PEUGEOT i-COCKPIT®
PEUGEOT i-Cockpit van de nieuwe PEUGEOT 508 SW, met head-up instrumentenpaneel en compact stuurwiel

Wordt dit uw nieuwe werkplek?
Met zijn compacte stuurwiel, zijn digitale personaliseerbare headup-instrumentenpaneel en het 10 inch digitale HD touchscreen, biedt de PEUGEOT i-Cockpit® een ongeëvenaarde rijervaring. Ga zitten, om het comfort te ervaren van de AGR-goedgekeurde stoelen, die kunnen worden voorzien van een multipoint massagefunctie, en geniet van de kwaliteit van het FOCAL HiFi-systeem.

Rijden met augmented reality.
Dankzij een ingebouwde infraroodcamera aan de voorzijde van de auto, kan de PEUGEOT 508 SW met de optie ‘Night vision’ zien in het donker. Met name de aanwezigheid van dieren of mensen in het donker zijn zichtbaar in het head-up instrumentenpaneel. Dankzij de nieuwste generatie veiligheidsvoorzieningen en rijhulpsystemen geeft de PEUGEOT 508 SW u de voordelen van de nieuwste technologie.

ALTIJD VOOR U: RUIMTE

Met de mogelijkheid voor een elektrisch bedienbare achterklep en een lage laaddrempel, heeft de kofferruimte een optimale toegankelijkheid. Het interieur van de nieuwe PEUGEOT 508 SW biedt u, met zijn flexibiliteit en vele opbergmogelijkheden enorm veel gebruiksmogelijkheden.

SPECIAAL VOOR U: DE WEG

Waar u ook gaat…
De nieuwe PEUGEOT 508 SW geeft u een aangename rijervaring en ongeëvenaarde wegligging die nog eens versterkt wordt door Active Suspension Controli. De efficiënte zuinige PureTech benzinemotoren en de BlueHDi dieselmotoren gekoppeld aan de EAT8i achttraps automatische versnellingsbak zorgen voor een altijd plezierige en intense rijervaring.