Citroën / DS erkend schade herstel

Citroën Erkend Schadeherstel

Elke Citroën en DS voldoet aan de strengste veiligheidsnormen op het gebied van actieve en passieve veiligheid. De actieve veiligheidssystemen van uw Citroën of DS, waaronder een antiblokeersysteem (ABS), helpen u een ongeval te voorkomen. Toch is een ongeluk helaas niet altijd te vermijden. Dan zorgen de passieve veiligheidssystemen, zoals airbags en gordels, ervoor dat uzelf en de inzittenden optimaal worden beschermd.

Heeft u onverhoopt schade aan uw auto? Neem dan direct contact met ons op. 
Het is tegenwoordig zeer belangrijk dat uw auto door ons als Citroën/DS Erkend Schadehersteller wordt gerepareerd zodat deze volgens de fabrieksnormen en met originele onderdelen wordt hersteld waardoor uw Citroën/DS blijft voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. 

Ruitschade

De voorruit,achterruit en eventuele dakruit in uw Citroën of DS vormen een essentieel onderdeel van de totale carrosserie. Deze ruiten worden volgens speciale technieken gelijmd en dragen bij aan de veiligheid van uw Citroën of DS. Wij hebben de kennis en techniek in huis om ruitschade vakkundig te kunnen herstellen. Ook voor een sterretje in de ruit kunt u direct bij ons terecht. Voor een sterreparatie geldt; hoe eerder de reparatie wordt uitgevoerd des te beter is het resultaat. Hiermee wordt voorkomen dat het sterretje uitgroeit tot een barst met als gevolg dat de hele voorruit vervangen dient te worden. 

Parkeerschade
Op parkeerplaatsen ontstaan vaak kleine schades. Er komt een portier tegen uw auto of een winkelwagentje rolt tegen uw Citroën of DS aan, vervelende en vaak ontsierende schades. Wij kunnen deze relatief kleine schades voor u herstellen voor een optimaal waardebehoud van uw Citroën of DS.

 

De voordelen op een rij van Citroën/ DS Erkend Schadeherstel

 • 4 Jaar garantie op de schadereparatie
  Na het herstellen van de schade ontvangt u jhet Citroën Erkend Schadeherstel-garantiebewijs. U heeft daarmee recht op 4 jaar garantie op de schadeherstelactiviteiten.

 • Kwalitatief hoogwaardig schadeherstel volgens fabrieksnormen
  De schade wordt vakkundig door Citroën/DS specialisten hersteld. Er wordt gewerkt met hoogwaardige Citroën-gereedschappen en de monteurs zijn opgeleid om volgens de Citroën-normen de schade optimaal te herstellen. Tevens worden alle computers en systemen uitgelezen en de sensoren en eventuele radars vakkundig afgesteld. Hierdoor blijft de veiligheid van uw Citroën gewaarborgd.

 • Originele onderdelen
  De schade wordt uitsluitend met gebruik van originele Citroën-onderdelen hersteld. Deze onderdelen zijn van hoge kwaliteit.

 • Vervangend vervoer
  Wanneer de schade aan uw auto wordt hersteld bieden wij u gratis vervangend vervoer aan. Zo blijft u mobiel.

 • Restwaarde
  Met Citroën Erkend Schadeherstel wordt de schade vakkundig hersteld. Hierdoor blijft de restwaarde van uw Citroën intact.

 • Contractuele Garantie blijft van toepassing
  Uw nieuwe Citroën of DS wordt standaard geleverd met 2 jaar volledige fabrieksgarantie, 3 jaar lakgarantie en 12 jaar carrosseriegarantie zonder kilometerbeperking. Wanneer u binnen deze contractuele garantietermijn schade laat herstellen via Autobedrijf Bouwman, dan blijft de contractuele garantie onverminderd van kracht.

 • Rechtstreekse afhandeling met uw verzekering
  Wij verzorgen de complete afhandeling van de contacten met uw verzekering om de schade zo snel mogelijk te kunnen herstellen.