SPOTiCAR is het nieuwe occasionlabel van Stellantis

Het SPOTiCar label is het label dat Autobedrijf Bouwman geeft aan álle occasions die voldoen aan de strenge eisen. Deze eisen houden onder andere in dat de auto niet ouder is dan 10 jaar en bij aankoop minder dan 150.000 km heeft gereden. Op iedere Citroën-occasion die u bij Autobedrijf Bouwman koopt, krijgt u de zevenvoudige zekerheid; uw garantie voor onbezorgd rijplezier. wij laten niets aan het toeval over!

Het SPOTiCAR Occasionlabel

 

SPOTiCar is het label dat Autobedrijf Bouwman geeft aan álle occasions die voldoen aan de strenge eisen. Deze eisen houden onder andere in dat de auto niet ouder is dan 10 jaar en bij aankoop minder dan 150.000 km heeft gereden.
Op iedere SPOTiCAR-occasion die u bij Autobedrijf Bouwman koopt, krijgt u de achtvoudige zekerheid; uw garantie voor onbezorgd rijplezier. wij laten niets aan het toeval over!

De achtvoudige zekerheden van een Bouwman SPOTiCAR Occasion:

 1. Volledige SPOTiCAR Garantie 
  Alle reparaties die onder de zeer uitgebreide BOVAG-garantie vallen, worden vergoed. Zonder eigen risico. Een hele geruststelling.

 2. Niet goed, geld terug
  Wij zijn ervan overtuigd dat u volledig tevreden zult zijn met uw nieuwe SPOTiCAR occasion. In het uitzonderlijke geval dat uw aangeschafte auto niet volledig aan uw wensen voldoet kunt u deze binnen 5 dagen of 1.000 km (welke eerder komt) terugbrengen naar uw dealer. U krijgt dan de aankoopprijs terug (met uitzondering van de registratie-, administratie-, poets- en brandstofkosten).

 3. Onderhoudsbeurt en Kwaliteitscontrole op 100 punten
  De voertuigen die SPOTiCAR aanbiedt met het label zijn streng beoordeeld op 100 controlepunten.

  Om te kwalificeren als SPOTiCAR auto, worden de volgende zaken beoordeeld: 

  •     Dynamische elementen
  •     Motor
  •     Versnellingsbak
  •     Uitlaat
  •     Carrosserie
  •     Aandrijflijn
  •     Interieur
  •     Elektrische systemen

  Om te garanderen dat een SPOTiCAR auto net zo goed rijdt als een gloednieuwe auto krijgt de auto naast de kwaliteitscontrole ook een servicebeurt, zo hoeft u behalve het tanken nergens aan te denken.

  Pas op, de 100 controlepunten vervangen niet de verplichte technische inspectie, maar ze garanderen de kwaliteit van de aangeboden auto's.

 4. Gegarandeerde kilometerstand (N.A.P. Certificering)
  De Stichting Nationale Autopas garandeert de kilometerstand. De auto heeft gereden wat er op de teller staat. Niets meer, niets minder

 5. 24-uurs mobiliteitsgarantie
  Met een SPOTiCAR/ Bouwman-occasion weet u zich 1 jaar lang gesteund door Citroën/ Peugeot/ Eurorepar Assistance, waar u in het binnen- of buitenland ook rijdt. Al onze voertuigen profiteren van sleep- en pechhulp, 7 dagen per week en 24 uur per dag, zelfs op feestdagen. In het geval van een incident dat onder de garantie valt, en op eenvoudig verzoek, dekken wij de pechkosten op het punt van falen of sleepkosten naar het dichtstbijzijnde verkooppunt. Eén telefoontje en het is geregeld.

 6. Geen onderhoudskosten en minimaal 1 jaar APK 
  Rijden in een ocassion is nog nooit zo zorgeloos geweest want bij aankoop van een SPOTiCAR occasion betaal je het eerste jaar of de eerste 15.000 km (welke eerst komt) niets aan onderhoud. Dat maakt het kiezen voor een SPOTiCAR occasion niet alleen een voordelige keuze maar ook een veilige.

  APK
  Benzineauto's van vier jaar en ouder dienen APK gekeurd te zijn. Voor auto's met een dieselmotor is dit vanaf drie jaar en ouder. Alle SPOTiCAR occasions die verplicht een APK nodig hebben, zijn voorzien van een Algemeen Periodieke Keuring, die minimaal 1 jaar geldig is. Echte kwaliteit ervaart u natuurlijk pas tijdens het rijden. Daarom staan alle SPOTiCAR occasions gereed voor een uitgebreide proeftrit. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met het SPOTiCAR Verkooppunt in uw regio. Zij zullen u graag laten rijden in een occasion van uw keuze. Veel rijplezier!

 7. Inruilvoorstel voor alle merken
  Of u nu een Opel Corsa of een Volkswagen Tiguan wilt inruilen. Bij SPOTiCAR zijn alle merken en modellen welkom! Heeft u uw oog laten vallen op een van de ocassions op SPOTiCAR? dan doet de SPOTiCAR dealer u graag een inruilvoorstel voor uw huidige auto.

 8. Mogelijkheid tot proefrit voor de aankoop
  Wat is er leuker dan uw nieuwe auto bewonderen op AutoBouwman.nl? Uw nieuwe auto rijden natuurlijk!

  Als u nog twijfelt biedt SPOTiCAR u graag een proefrit aan in de auto van uw keuze. Stap achter het stuur van een stoere Peugeot 5008 of C5 Aircross en ervaar het SUV gevoel of rijd volledig elektrisch de stad door in een Citroën ë-C4 of een Peugeot e-208.

FINANCIERINGSAANBOD, GARANTIE-VERLENGING EN ONDERHOUDSCONTRACT

We staan klaar om de aankoop van uw occasion zo makkelijk mogelijk te maken.

Financieringsaanbod
Uw SPOTiCAR occasion financieren is niet alleen makkelijk, het is ook nog eens op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten op uw wensen en budget. Op de productpagina van de auto van uw keuze staat een handige tool waarin u gemakkelijk kunt berekenen wat uw maandelijkse kosten zullen zijn. Gebruik de schakelaars om gemakkelijk uw aanbetaling en afbetaaltermijn te kiezen en ontvang een financieringsvoorstel. We staan ook klaar om u een interessant financieringsaanbod te doen.

Garantie-verlenging
Bij aankoop van een SPOTiCAR occasion krijgt u altijd 12- tot 24 maanden garantie. U kunt ervoor kiezen deze garantie te verlengen en nog langer onbezorgd te kunnen rijden met de zekerheid van SPOTiCAR garantie.

Onderhoudscontract
Met een AutoBouwman onderhoudsabonnement komt u niet meer voor onverwacht hoge onderhoudskosten te staan. Uw auto wordt dan altijd goed onderhouden door de Autobedrijf Bouwman.
Meer informatie en uitleg over het onderhoudsabonnement ziet u op de volgende pagina: Bouwman Onderhoudsabonnement

Vraag de naar prijzen en voorwaarden

Het SPOTiCAR Occasionlabel

Het SPOTiCAR occasion-label hebben we in drie verschillende categorieën:

 1. SPOTICAR PREMIUM GARANTIE
  Wij bieden 24 maanden garantie op occasions die maximaal 2 jaar oud zijn en niet meer dan 50.000 km hebben gereden.

 2. SPOTICAR ADVANCED GARANTIE
  Wij bieden 12 maanden garantie (optioneel uit te bereiden naar 24 maanden) op occasions die maximaal 7 jaar oud zijn en niet meer dan 150.000 km hebben gereden.

 3. SPOTICAR ESSENTIAL GARANTIE
  Wij bieden 12 maanden garantie (optioneel uit te bereiden naar 24 maanden) op occasions die maximaal 10 jaar oud zijn en niet meer dan 150.000 km hebben gereden.


Bekijk onze voorraad: