WaxOyl For Me, Poets en Onderhoudsmiddelen

Onze producten bieden de ultieme bescherming en een schitterende glans voor uw voertuig. Of u nu een trotse autobezitter bent die het beste voor zijn auto wil, of een professional in de autoverzorgingsindustrie, WaxOyl heeft de perfecte oplossing voor u.

WaxOyl For Me, Poets en Onderhoudsmiddelen voor uw auto

WaxOyl Autopoetsmiddelen: De Ultieme Bescherming voor Uw Voertuig

Onze producten bieden de ultieme bescherming en een schitterende glans voor uw voertuig. Of u nu een trotse autobezitter bent die het beste voor zijn auto wil, of een professional in de autoverzorgingsindustrie, WaxOyl heeft de perfecte oplossing voor u.

Waarom Kiezen voor WaxOyl?

1. Uitmuntende Bescherming:
WaxOyl autopoetsmiddelen zijn ontworpen om uw voertuig te beschermen tegen de zwaarste omgevingsinvloeden. Onze unieke formule vormt een duurzame barrière tegen vuil, water, UV-straling en corrosie, waardoor uw auto er langer als nieuw uitziet.

2. Glanzende Afwerking:
Onze producten geven uw voertuig een diepe, langdurige glans die de kleuren doet stralen. Met WaxOyl ziet uw auto er niet alleen beter uit, maar voelt hij ook gladder aan.

3. Gebruiksvriendelijke Toepassing:
WaxOyl begrijpt dat tijd kostbaar is. Daarom zijn onze autopoetsmiddelen eenvoudig aan te brengen, zelfs voor de beginnende autoliefhebber. Met minimale inspanning bereikt u een professioneel resultaat.

4. Milieuvriendelijke Formuleringen:
Bij WaxOyl zetten we ons in voor duurzaamheid. Onze producten zijn samengesteld met milieuvriendelijke ingrediënten die zowel uw voertuig als het milieu respecteren.

Tips en Adviezen

Om het meeste uit uw WaxOyl producten te halen, hebben we een aantal tips en adviezen verzameld van onze experts:

  • Regelmatig Onderhoud: Houd uw voertuig regelmatig schoon om ophoping van vuil en contaminanten te voorkomen.
  • Correct Aanbrengen: Volg altijd de instructies op het etiket voor het beste resultaat. Een dunne, gelijkmatige laag werkt vaak beter dan te veel product gebruiken.
  • Bescherm tegen de Elementen: Parkeer indien mogelijk uw auto in een garage of onder een overkapping om de levensduur van de beschermende lagen te verlengen.

Bestellen en Contact

Geef Uw Auto het Beste met WaxOyl
Kies voor WaxOyl autopoetsmiddelen en ervaar zelf het verschil in kwaliteit en bescherming. Uw auto verdient niets minder dan het beste. WaxOyl voor een onberispelijke uitstraling en langdurige bescherming.

Bekijk de onderstaande producten en geef uw auto de zorg die hij verdient:

 

 

       
Peeling Clay WaxOyl_For_me_Peeling_Clay_Bouwman_Ommen.jpg                                                                                    Klei voor het verwijderen van boomhars, vliegroest, teer, etc.

Na het wassen van je auto of motor is de lak nog altijd niet volledig vrij van vervuiling. Er blijft vaak nog hardnekkig vuil achter zoals vliegroest, boomhars, insectenrestjes, teerplekjes en chemische vervuiling. Met deze professionele detailing-klei verwijder je de vastzittende vervuiling veilig van lak en chroom.

€13,95    

Carnauba Code WaxOyl_For_Me_Carnauba_Wax_Bouwman_Ommen.jpg Carnaubawax voor een langdurige bescherming

Carnauba-Wax zorgt voor optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf en brengt een diepe glans. De hoogwaardige oliën vergemakkelijkt het aanbrengen van de wax.
€42,50
Textiel reiniger
250ml
WaxOyl_For_Me_Textile_Cleaner_250ml_Bouwman_Ommen.jpg Reiniger voor het schoonmaken van textiel bekleding

Hoogwaardige interieurreiniger voor kunstleer, tapijt, textiel en kunststof. Met UV-stabilisatoren die tegen verbleking beschermen.
€10,95
Leder reiniger
250ml
WaxOyl_For_Me_Leather_250ml_Bouwman_Ommen.jpg Reiniger voor het schoonmaken en behandelen van lederen bekleding

Gladde lederverzorging van absolute topklasse. Actief reinigende bestanddelen houden het leer soepel.
€11,50
Shine Spraywax
250ml
WaxOyl_For_Me_Shine_Glansversterker_250ml_Bouwman_Ommen.jpg Wax voor een bescherming van de lak en versterking van de glans

Voor een unieke lakafwerking en showroom glans. Uitstekende waterafstotende bescherming. Waxoyl For Me Shine is een snelle beschermende spraywax met een langdurige werking. Gemakkelijk te gebruiken op gladde oppervlakten zoals lak, kunststof en glas.
€11,50
Cockpit reiniger
250ml
WaxOyl_For_Me_Cockpit_Bouwman_Ommen.png Reiniger voor dashboard delen

Voor het onderhoud van alle kunststof oppervlakken in het interieur van de auto. De textuur is ook geschikt voor zachte oppervlakken en werkt antistatisch, zodat er minder snel nieuwe vervuiling ontstaat.
€10,95
Glass reiniger
250ml
WaxOyl_For_Me_Glass_reiniger_250ml_Bouwman_Ommen.jpg Reiniger voor autoruiten

Speciale formule Glasreiniger met enorme kracht en streeploos resultaat! Verwijdert insecten, vet, stof, vingerafdrukken, enz.
€ 8,95
Insect
250ml
WaxOyl_For_Me_insect_reiniger_250ml_Bouwman_Ommen.jpg Reiniger voor het verwijderen van insectenresten

Insectenresten en organisch vuil behoren tot het verleden. Kant en klare insectenverwijderaar die kan worden toegepast op veel oppervlakten zoals verf, glas, chroom en kunststof.
€ 9,95
Tyre
250ml
WaxOyl_For_Me_Tyre_250_ml_Bouwman_Ommen.jpg Banden verzorging voor een mooie zwarte band

Intensieve kleuropfrissing van de banden. Met langdurige werking. Zorgt ca. 4 weken lang voor een mooie glanzende beschermlaag op de zijkanten van de banden.
Waxoyl for Me Tyre herstelt het vochtgehalte van het oppervlak en beschermt tegen veroudering.
Het is een specialistische reiniger en zorgt voor een showroom look. Het waterbestendige middel voedt, verzorgt en beschermt en is tevens geschikt voor deur- en raamrubbers.
€10,95
Wheel 
250ml
WaxOyl_For_Me_Wheel_Cleaner_Bouwman_Ommen.jpg Velgenreiniger voor het grondig reinigen van de wielen (zuurvrij)

Een velgenreiniger met uitstekende resultaten op alle soorten velgen zoals staal, chroom, aluminium, etc. Verwijdert remstof, vliegroest, etc. snel en veilig.

€ 9,95
Clay & Clean

250ml
WaxOyl_For_Me_Clay__Clean_Bouwman_Ommen.jpg Reiniger voor het verwijderen van hardnekkig vuil

Behoedzame reiniging van gelakte oppervlakten. Eenvoudig verwijderen van hardnekkige verontreiniging in combinatie met de Waxoyl For ME Peeling Clay. Verwijdert boomhars, vliegroest, insectenrest en verfnevel, teer en andere verontreinigingen die met auto wassen niet oplossen.
€10,95
Shampoo
250ml
WaxOyl_For_Me_Shampoo_250ml_Bouwman_Ommen.jpg Autoshampoo voor het wassen van uw auto

De ultieme autoshampoo die reinigt, beschermt en water en vuil afstoot na iedere wasbeurt. Lost vuil snel en grondig op en is zuinig in gebruik. Een schuimende shampoo dat reinigt en een water- en vuilafstotende bescherming achterlaat na iedere wasbeurt.

€ 8,95
After Care Shampoo
500ml
WaxOyl_After_Care_Autoshampoo_Bouwman_Ommen.jpg WaxOyl shampoo voor auto's welke voorzien zijn van een WaxOyl behandeling

Waxoyl shampoo is zacht en mild, milieuvriendelijk, speciaal ontwikkeld voor moderne lakken. Deze shampoo tast de laklaag niet aan, geeft een optimaal resultaat en is zuinig in gebruik.
€14,95
WaxOyl After Care Tas 3 in 1 set Waxoyl-aftercare-incl-doek-en-shampoo-300x400.jpg WaxOyl 3 in 1 set; Microvezel doek, Waxoyl 3 in 1 after care, Shampoo

Waxoyl 3 in 1 is een onderhoudsproduct voor de auto met een Waxoyl lakverzegelingsbehandeling
€39,95
       
       
       
       
       

 

Bestel een product:

 

 

Maak een afspraak voor het aanbrengen van een WaxOyl lak verzegeling bij Autobedrijf Bouwman in Ommen.