Behoudt de staat van uw auto met een lakverzegeling!

Waxoyl lakverzegeling voorziet de lak van een wax beschermend schild. De lak is daarmee uitstekend bestand tegen agressie van buitenaf zoals uv-straling, zure regen en strooizout.

WaxOyl Lakverzegeling

100-Plus-WAXOYL-BANNER-970X250.jpg

 • Nieuwe auto's; WaxOyl 100 Plus lak behandeling € 195,- incl. BTW*

De laklaag van uw nieuwe auto krijgt met WaxOyl 100 Plus een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser.
WaxOyl 100 Plus is een pantserlaag welke uw nieuwe auto beschermd tegen invloeden van buitenaf. De 100 plus behandeling is gemaakt voor nieuwe auto's en geeft een garantie van drie jaar op glans en kleur.
Vóór het aanbrengen van de lakverzegeling krijgt de lak een dieptereiniging met WaxOyl Preclean waardoor een goede hechting plaatsvindt van de Waxoyl lakverzegeling. 

 

Glaze-gard-WAXOYL-BANNER-970X250.jpg

 • Gebruikte auto's; WaxOyl Glaze Gard lak behandeling € 195,- incl. BTW*

De WaxOyl Glaze Gard behandeling is speciaal ontwikkeld voor een gebruikte auto. Voor de behandeling wordt de lak van de auto volledig gecontroleerd op beschadigingen zoals krasjes en verwering en darna eventueel gepolijst om de beschadigingen te verwijderen. Na deze behandeling krijgt de lak een dieptereiniging met WaxOyl Preclean waardoor een goede hechting plaatsvindt van de Waxoyl lakverzegeling.
De WaxOyl Glaze Gard behandeling is gemaakt voor gebruikte auto's (vanaf drie maand) en biedt een garantie van twee jaar op glans en kleur.

Door de WaxOyl 100 Plus en/of de Glaze Gard behandeling is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld:

 • UV straling
 • Zure regen
 • Modder
 • Hars
 • Insecten
 • Strooizout
 • Luchtverontreiniging

De voordelen van een WaxOyl behandeling zijn:

 • Uw autolak behoudt een gegarandeerde diepe glans
 • Uw autolak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter
 • U bespaart tijd en geld op het reinigen van het exterieur van uw auto

 

Keramische Coating

Keramische_coating.jpg

 • WaxOyl Crystal Coating € 695,- incl. BTW*

De WaxOyl Crystal Coating voorziet de lak van een hoogglans beschermend schild en biedt optimale bescherming. Met deze keramische coating, ook wel glascoating of nanocoating genoemd, ervaar je het minste onderhoud en de beste bescherming van de lak. Het harde pantser beschermt de lak tegen invloeden van buitenaf zoals insecten, verkeersvuil en uv-straling. Ook heeft de lak meer kleurdiepte, meer glans en is het wassen heel eenvoudig doordat het vuil niet aanhecht. 
Op de Crystal Coating behandeling zit 5 jaar garantie op glans- en kleurbehoud.

*Prijzen zijn gebaseerd op basis van een personenauto (bedrijfsauto's en campers op aanvraag)

 

Bekledingbescherming

UPT-WAXOYL-BANNER-970X250.jpg

 • WaxOyl UPT Bekleding bescherming € 165,- incl. BTW


WaxOyl UPT bekleding bescherming, de optimale bescherming voor het interieur van uw auto.
Houd het interieur schoon, Waxoyl UPT is een onzichtbaar product die de soepelheid van de stof, de glans en levendigheid van de kleuren behoudt. UPT is ontwikkeld als een effectieve middellange / lange termijnbehandeling en zorgt er voor dat vuil en water zich niet aan stof en leer hecht en het direct afstoot.
Dankzij de vocht- en vuilafstotende eigenschappen van Waxoyl UPT is het reinigen van het interieur voortaan heel eenvoudig. Reinigen met een stofzuiger of een mild reinigingsmiddel is voldoende om het interieur fris en jong te houden.

UPT maakt alle soorten textiel waterafstotend. Ook voor cabriodoeken!

Waxoyl UPT is een krachtige waterafstotende spray om uw waardevolle spullen te beschermen. Het materiaal blijft langer nieuw door de waterafstotende technologie. Geschikt voor diverse soorten materialen, zoals suède, leer, katoen en overige textielsoorten. Waxoyl UPT  is een onzichtbare coating die als beschermlaag dient. Water zal niet doordringen en doordat vuil niet hecht, is het behandelde materiaal makkelijk schoon te maken. Deze waterafstotende spray biedt een onzichtbare en ademende beschermlaag met behoud van de oorspronkelijke uitstraling van het materiaal.

 

Onderhoud:

 • WaxOyl Aftercare tas met shampoo € 39,95 incl. BTW


- Microvezel doek
- Waxoyl 3 in 1 after care
- Trigger t.b.v. 3 in 1
- Shampoo

Waxoyl 3 in 1 after care gebruikt u om vuil, bijvoorbeeld vogelpoep, direct te kunnen verwijderen.
De Waxoyl 3 in 1 zorgt ervoor dat u het oppervlak kunt reinigen, daarmee ook direct de Waxoyl laag onderhoud (hersteld) en de lak weer beschermd.
WaxOyl_Aftercare_tas_met_Shampoo.jpg

 • WaxOyl Shampoo € 14,95


De WaxOyl shampoo is zacht, mild, milieuvriendelijk en speciaal ontwikkeld voor moderne autolakken. Deze shampoo tast de laklaag niet aan, geef een optimaal resultaat en is zuinig in gebruik. U kunt de WaxOyl shampoo eventueel ook gebruiken met een hogedrukreiniger doordat deze een weinig schuimend effect heeft.

WaxOyl_Shampoo.jpg

 

Maak direct een afspraak of bestel een product:

Maak een afspraak voor het aanbrengen van een WaxOyl lak verzegeling bij Autobedrijf Bouwman in Ommen.