20 juni 2022

HET NIEUWE VLAGGENSCHIP VAN CITROËN, DE C5-X STAAT IN DE SHOWROOM, BEKIJK DE VIDEO

Het nieuwe vlaggenschip van Citroën, de C5 X is vanaf nu te bewonderen. Heeft u ook altijd al gedroomd van een comfortabele auto welke beter zit dan uw fijnste fauteuil in uw woonkamer? We hebben nu de oplossing, een heerlijk fauteuil welke u zeer comfortabel naar bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk kan sturen. Het comfortabele veersysteem veegt alle hobbels en drempels met gemak weg en zorgt ervoor dat u zonder vermoeid te raken een grote afstand kunt afleggen.

vergroten

WELKOM NIEUWE CITROËN C5 X!

Heeft u ook altijd al gedroomd van een comfortabele auto welke beter zit dan uw fijnste fauteuil in uw woonkamer? We hebben nu de oplossing, een heerlijk fauteuil welke u zeer comfortabel naar bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk kan sturen.
Het comfortabele veersysteem veegt alle hobbels en drempels met gemak weg en zorgt ervoor dat u zonder vermoeid te raken een grote afstand kunt afleggen. 

De nieuwe C5 X is leverbaar in twee particuliere uitvoeringen, genaamd Feel en Shine en twee zakelijke uitvoeringen Business en Business Plus.
Naast de uitvoeringen zijn er een aantal opties leverbaar om de auto verder te personaliseren met bijvoorbeeld een panoramisch schuif-/kanteldak of zwart glanzende dakrails.

Kies een kleur die bij u past, de C5 X is leverbaar in de volgende kleuren:

  • Magnetic Blue (metallic)
  • Steel Grey (metallic)
  • Platinium Grey (metallic)
  • Perla Nera Black (metallic)
  • Smart Grey (metallic)
  • Pearl White (metallic)

Het is daarnaast mogelijk om het dak uit te voeren in de kleur Perla Nera Black wat de auto een sportievere uitstraling geeft.

Kom langs in onze showroom om de auto te bewonderen en eens heerlijk in te gaan zitten. Stel een auto naar uw keuze samen, we helpen u hier graag bij (onder het genot van een heerlijke cappuccino of thee)!

Vragen? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op!

Bekijk de brochure en prijslijst via onderstaande link

Autobedrijf Bouwman Citroën
Hammerweg 1-5
7731 AH Ommen
tel. / WhatsApp: 0529 45 62 47 
info@autobouwman.nl