28 februari 2022

NU IN DE SHOWROOM: DE NIEUWE PEUGEOT 308

De nieuwe Peugeot 308 is te bewonderen bij ons in de showroom, kom gerust langs om de auto te bekijken en informatie van de auto te ontvangen.

vergroten

Ontdek de nieuwe Peugeot 308, Time to 308

Maak kennis met de nieuwe 308. Niet zomaar de nieuwe Peugeot, maar hét nieuwe Peugeot.

De 308 is de nieuwe standaard in het hatchback segment, beestachtig goed en net zo veelzijdig als jij. De nieuwe 308 is hier en dit is hét moment: time to 308.

De nieuwe 308 is de eerste Peugeot met het nieuw merkwapen op de neus, wanneer je de nieuwe Peugeot 308 met zijn exclusieve design voor het eerst ziet zul je direct onder de indruk zijn. Het nieuwe Peugeot logo is een tijdloos embleem dat het Peugeot-erfgoed en de innovativiteit van het merk anno nu in zich verenigt. Boven het nieuwe Peugeot embleem ziet u op de motorkap het nieuwe 308-embleem als onderdeel van het nieuwe gezicht van het merk.

De nieuwe 308 geeft vrijheid in keuze voor de motor welke het beste bij u past door de 3 motortypes:

  • Plug-In Hybride/ benzine
  • Benzine
  • Diesel

De nieuwe 308 heeft een verder ontwikkeld Peugeot i-cockpit systeem met naar eigen wens in te stellen schermen, zowel het scherm op het dashboard als het centrale scherm.
Om iedereen aan boord bij de ervaring te betrekken, is er bij de PEUGEOT i-Cockpit® ook aan de passagiers gedacht: Een centraal touchscreen  intuïtief en personaliseerbaar en multi-window, voorzien van innovatieve configureerbare i-Toggles, dit zijn snelkoppelingen welke u naar wens kunt programmeren.

De nieuwe 308 is nog veiliger door de nieuwste veiligheidssystemen zoals:

  • Rear cross trafic allert
  • Lane change assist
  • Lane keeping assist

De nieuwe Peugeot 308 is te bewonderen bij ons in de showroom, kom gerust langs om de auto te bekijken en informatie van de auto te ontvangen, de koffie/thee staat voor u klaar!

Klik op onderstaande link voor meer informatie, de brochure en prijslijsten