06 januari 2021

Maak kennis met de nieuwe Citroën C4 en ë-C4

Ontdek de nieuwe en zeer comfortabele hatchback van Citroën, de nieuwe Citroën C4 en Ë-C4! De auto is vanaf nu te bewonderen bij Autobedrijf Bouwman, maak een afspraak voor een bewondering of een proefrit op een gewenste locatie.

vergroten

Comfort met de hoofdletter C


De nieuwe Citroën C4 is comfortabeler dan ooit, de auto is voorzien van het Progressive Hydraulic Cushions veersysteem en de zeer comfortabele Advanced Comfort Seats.

De auto beschikt over nieuwe technologiën zoals een tablet houder voor de passagier en vele comfortabele rijhulpsystemen.
Diesel, Benzine of 100% Elektrisch ? Dit zijn de mogelijke motoren voor de nieuwe C4, daarnaast kan de auto geleverd worden met een EAT8 automaat met maar liefst 8 trappen.

Volledig nieuw design

Een nieuwe stap in het Citroën-design, een ongeëvenaard rijcomfort en de keuze uit een 100% elektrische aandrijving of benzine- of dieselmotoren.

De Nieuwe Citroën ë-C4 - 100% ëlectric en de Nieuwe Citroën C4 zijn de waardige vertegenwoordigers van een lijn compacte Citroën-berlines die al 92 jaar geschiedenis schrijven. Sinds 1928 hebben 10 generaties Citroën-berlines elkaar opgevolgd, met een verkoop van in totaal 12,5 miljoen exemplaren.

Bekijk de video voor meer informatie.

De uitgebreide informatie en specificaties kunt u bekijken op de pagina van de Citroën C4 en ë-C4

Meer weten over de nieuwe C4 & ë-C4 ?
Neem contact met ons op via telefoon, mail, whatsapp of videobellen.