27 augustus 2020

Nu in de showroom, de nieuwe Citroën C3!

Maak kennis met de nieuwe generatie Citroën C3! De nieuwe C3 is comfortabeler dan ooit en kan volledig naar eigen wens gepersonaliseerd worden met maarliefst 97 kleurcombinaties voor de carrosserie.

vergroten

NIEUWE CITROËN C3: NOG MEER KARAKTER, NOG MEER COMFORT!

 

Maak nu kennis met de nieuwe Citroën C3!

Nu in de showroom, de nieuwe Citroën C3, De vernieuwde versie van de wereldwijde bestseller van het merk. Sinds de derde generatie van C3 eind 2016 op de markt verscheen, zijn er in totaal 750.000 exemplaren van verkocht. Met zijn SUV-trekjes is de Nieuwe C3 een hatchback die op geen enkel ander model in zijn segment lijkt. Dit onderscheid wordt benadrukt met kleurrijke personaliseringsmogelijkheden en een onovertroffen comfort. - meer karakter met een vernieuwde voorzijde met het nieuwe familiegezicht van het merk en nieuwe led-koplampen, - meer personaliseringsmogelijkheden met 97 kleurcombinaties voor de carrosserie + 3 stickersets voor het dak, 3 interieurambiances en 2 nieuwe velgdesigns, - nieuw ontworpen Airbumps®, die een voor Citroën kenmerkend stijlelement vormen, - meer comfort dan ooit dankzij de nieuwe Advanced Comfort Seats en 12 rijhulpsystemen die het gebruiksgemak van de auto vergroten, zoals de parkeerhulp vóór en de Connected Services: Connect Assist, Connect Nav en Connect Play.

EEN COMFORTABEL EN MODERN INTERIEUR
Om dit succesnummer nog aantrekkelijker te maken en ervoor te zorgen dat klanten zich direct thuis voelen achter het stuur, heeft Citroën met de Nieuwe C3 op het gebied van comfort geen enkel compromis gesloten. Daarom is het Citroën Advanced Comfort®-programma toegepast.
Met een royale leefruimte voor tot wel 5 inzittenden biedt het interieur van de Nieuwe C3 meer comfort dan ooit, waarmee hij voortbouwt op zijn sterke punten.

  • Het beste veercomfort van het segment
  • Nieuwe Citroën Advanced Comfort Seats
  • Een praktisch interieur (binnenruimte, opbergmogelijkheden, bagageruimte)
  • 12 rijhulpsystemen die dagelijks van pas komen
  • Connectiviteitsmogelijkheden met Connect Assist, Connect Nav en Connect Play

 

EEN UNIEKE PERSOONLIJKHEID
Een nieuw design met nog meer karakter. De karaktervolle Nieuwe C3 is nog altijd wars van de conventies in zijn segment. Met zijn nieuwe voorzijde luidt de Nieuwe C3 binnen het Citroën-gamma een nieuw stilistisch tijdperk in. De nieuwe voorzijde die rechtstreeks geïnspireerd is op de conceptcar CXPERIENCE die in 2016 op de Autosalon van Parijs werd gepresenteerd, valt direct op. De Nieuwe Citroën C3 oogt met deze gedurfde nieuwe voorzijde hoger en nog karaktervoller. Deze evolutie van het kenmerkende Citroën-familiegezicht accentueert de hoogte van de motorkap. Ten eerste strekken de verchroomde uiteinden van de nieuwe chevrons zich uit tot aan de lichtunits van de led-dagrijverlichting (afhankelijk van de uitvoering) waardoor de auto breder oogt. Ten tweede zijn de hightech koplampen, bij alle uitvoeringen voorzien van ledtechnologie, eveneens nieuw ontworpen. In het onderste gedeelte zorgt de omlijsting van de mistlampen voor een kleurrijk en fris accent. De nieuwe lichtmetalen 16 en 17 inch velgen en de nieuwe Airbumps® vervolmaken het gedurfde design van de nieuwe voorzijde.

EEN UITGEBREID PERSONALISERINGSPROGRAMMA
De Nieuwe C3 is meer dan ooit een auto van nu en "Inspired By You", daarom biedt hij met 97 in plaats van 36 kleurcombinaties voor de carrosserie nog meer personaliseringsmogelijkheden. Dat maakt hem nog moderner en aantrekkelijker. Om dit te bereiken en om elke klant de mogelijkheid te bieden zijn eigen C3 te creëren wordt de Nieuwe C3 leverbaar met 2 nieuwe carrosseriekleuren, 1 nieuwe two toneuitvoering (waarbij het dak, de buitenspiegelkappen en de sierstrip op de achterstijlen in een andere kleur zijn uitgevoerd), 1 nieuwe kleur voor de kleuraccenten bij de mistlampen vóór en op de Airbumps® en nieuwe decoratieve stickers voor het dieper liggende gedeelte van het dak. Het personaliseringsprogramma wordt voortgezet in het interieur van de Nieuwe C3, waar een ontspannen sfeer heerst met enkele knipogen naar het Maison Citroën (ambiance Techwood) en die van Scandinavische meubels. Naast de standaard interieurambiance met een strakke look zijn er voor de Nieuwe C3 twee nieuwe optionele interieurambiances: de gezellige en chique ambiance "Techwood" en de meer dynamische ambiance "Emeraude".