10 oktober 2020

Personaliseer uw Citroën C3!

De Nieuwe Citroën C3 is direct herkenbaar aan zijn karaktervolle, unieke design. Met de 97 mogelijke kleurcombinaties voor de carrosserie kunt u van de Nieuwe Citroën C3 een unieke auto maken.

vergroten

EEN STERKE PERSOONLIJKHEID

De Nieuwe Citroën C3 luidt een nieuw stilistisch tijdperk in binnen het gamma van Citroën. De op de concept car CXPERIENCE geïnspireerde voorzijde geeft hem nog meer karakter en dynamiek.

PERSONALISEER UW NIEUW CITROËN C3

Zeven carrosseriekleuren:

Het kleurenpalet is uitgebreid met de nieuwe frisse kleuren Elixer Red en Spring Blue. Daarnaast is er keuze uit de reeds bekende kleuren Perla Nera BlackSteel GreyPlatinium GreySoft Sand en Polar White.

Vier Color Packs:

Het Color Pack bestaat uit een set kleuraccenten. De set omvat de sierlijsten rond de mistlampen en de omlijstingen voor de Airbumps®. Naast de bestaande Color Pack Onyx BlackOpal White en Sport Red is er voor de Nieuwe Citroën C3 nu ook het Color Pack Emerald.

 Vier kleuren voor het dak:

Bij de tweekleurencombinaties van de Nieuwe Citroën C3 kan behalve Opal WhiteOnyx Black en Sport Red nu ook de nieuwe trendy kleur Emerald als dakkleur worden gekozen. Hierbij worden de buitenspiegelkappen en de stickers op de achterstijlen in dezelfde kleur als het dak uitgevoerd.

Drie stickersets voor het dak:

RedEmerald of Wood. Maak uw keuze uit één van de drie grafische thema's om het dak van uw Nieuwe Citroën C3 te personaliseren.