09 maart 2023

NU in de Showroom: De Peugeot 408

De Peugeot 408. Verrassend vanuit elk perspectief. Kom de nieuwe Peugeot 408 nu bewonderen in onze showroom, we hebben een zeer mooie GT uitvoering klaar staan om te komen bewonderen.

vergroten

Bij Autobedrijf Bouwman hebben we goed nieuws, we hebben namelijk een volledig nieuw model bij ons in de showroom. Wij zijn erg enthousiast om deze prachtige auto aan u voor te stellen, want deze auto gaat u verassen bij iedere nieuwe blik, we hebben het over de volledig nieuwe Peugeot 408.

Het dynamische karakter van de Peugeot 408 wordt uitgedrukt door zijn sportieve en elegante fastback-vorm. Dit geeft de auto een fraai voorkomen en draagt ook bij aan zijn uitstekende rijervaring. Met de keuze uit de Plug-in Hybride of Benzine aandrijflijn, bent u onderweg met een zeer efficiënte en prettig rijdende auto.

Om het rijden met de Peugeot 408 gemakkelijker, veiliger en comfortabeler te maken is de Peugeot 408 uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Zo is de auto voorzien van het nieuwe Peugeot i-connect systeem waarbij het digitale scherm aan te passen is naar uw wens en u waarbij gebruik kunt maken van draadloze Apple CarPlay en/of Android Auto.

Het is niet alleen voor u als bestuurder een plezier om in de Peugeot 408 te rijden, maar ook voor de passagiers achterin is het een genot om in deze auto te reizen. Het ontwerp van de stoelen, de hoek van de zitting en de ruimte onder de voorstoelen zorgen voor een optimaal zitcomfort. 

We kunnen u nog zoveel meer vertellen over deze prachtige auto, onder andere over de leverbare uitvoeringen en de vernieuwde kleuren. Daarom staan wij graag voor u klaar om deze prachtige auto aan u te laten zien, uw vragen te beantwoorden en om u te helpen bij het kiezen van de juiste samenstelling.

We zijn ervan overtuigd dat u onder de indruk zult zijn van het uiterlijk en prestaties van de Peugeot 408 en kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen in onze showroom. Kom gerust langs of neem contact met ons op.

Tot snel!