15 juni 2021

Peugeot Electric Days

Laat de vonk overslaan! Maak een proefrit in een elektrische Peugeot e-208, e-2008 SUV of de Peugeot 3008 Hybrid

vergroten

PEUGEOT ELECTRIC DAYS

 
LAAT DE VONK OVERSLAAN

Een nieuwe elektrische auto zoeken, is het leukste dat er is. Lezen, kijken, onderzoeken, vergelijken. En toch, het enige wat je nodig hebt, is een vonk die overslaat. Daarom nodigen we je graag uit voor de Peugeot Electric Days. Verstand uit, gevoel aan. Laat je overtuigen door de elektrische auto’s van Peugeot en rijd al deze zomer. 

E-208  

De compacte 100% elektrische e-208 onderscheidt zich door zijn sportieve design en modern silhouet. Ervaar de rijbeleving van Peugeot en laat de vonk overslaan. Profiteer daarnaast tijdens de Peugeot Electric Days van een extra scherp Private Lease tarief. Ook als zakelijk rijder geniet je van veel voordeel! 

Nu al vanaf €349 p.m. via Peugeot Private Lease

E-2008 SUV  

De krachtige en gestroomlijnde e-2008 SUV bied net dat beetje extra ruimte en de echte SUV-ervaring. Ervaar het zelf en laat de vonk overslaan. Profiteer daarnaast tijdens de Peugeot Electric days van een extra scherp Private Lease tarief. Ook als zakelijk rijder geniet je van veel voordeel!

Al vanaf: €399 p.m. via Peugeot Private Lease 

3008 SUV HYBRID  

Schakel moeiteloos tussen elektrisch en benzine met de krachtige 3008 SUV HYbrid: het beste van twee werelden. Momenteel is het voordeliger om de plug-in hybride uitvoering te rijden via Private Lease in vergelijking met de benzine uitvoering en geniet u ook van een rijke uitrusting én meer vermogen. Ook als zakelijk rijder geniet je van veel voordeel!

Vanaf: €571 p.m. via Peugeot Private Lease

 

Liever kopen? Dan profiteer je van:

€2500 voordeel op de 3008 SUV en vraag naar het voorraadvoordeel op de e-208 en de e-2008 SUV!

 

Maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom en ontdek elektrisch rijden tijdens de Peugeot Electric Days.