05 april 2019

Autobedrijf Bouwman Peugeot verbouwing

De verbouwingen bij Autobedrijf Bouwman Peugeot zijn in volle gang, het pand wordt in een nieuw jasje gestoken en gaat weer voldoen aan de moderne eisen van deze tijd!

vergroten

Autobedrijf Bouwman Peugeot renovatie


De komende maanden staan bij Autobedrijf Bouwman Peugeot in het teken van de verbouwingen, de verbouwingen zijn in volle gang! 

Update 20 april:
Deze week zijn er weer grote stappen gemaakt met de verbouwingen aan het Peugeot pand, de oude plafonds in de kantoren, kantine en receptieruimte zijn vakkundig door Jaap verwijderd.
Maandag zijn ze gestart met het plaatsen van het nieuwe systeemplafond. Daarnaast is er ook aan de veiligheid gedacht, Chubb varel heeft het nieuwe alarm systeem en de nieuwe camera beveiliging geinstalleerd. 
Aan de buitenzijde van het pand heeft Alfabet reclame de nieuwe lichtreclame aan de showroom gemonteerd.
Een lekker drukke week waarbij de showroom enorm opgeknapt is!
De komende week zullen er veel vernieuwingen zichtbaar zijn. De nieuwe tegelvloer zal namelijk de komende week gelegd gaan worden, we houden jullie op de hoogte.

Update 05 april:
De afgelopen weken zijn we begonnen met het schilderen en opknappen van de verkoopkantoren en de receptieruimte. Deze week is het dak van de showroom vervangen en vandaag zijn de dakkoepels verwijderd.  De gasheaters in de showroom zijn deze week vervangen door energiezuinige kachels en de bekabeling voor de nieuwe LED verlichting is aangelegd. 
In de komende weken zullen we de showroom en de receptieruimte verder in een nieuw jasje steken, daarnaast zijn we in de werkplaats en het magazijn bezig met mooie en functionele aanpassingen.

 

We houden jullie via de website en via sociale media op de hoogte over de verbouwingswerkzaamheden.
Bekijk de foto's en de video voor een kleine impressie van de verrichte werkzaamheden