19 oktober 2019

Autobedrijf Bouwman Peugeot verbouwing

De verbouwingen bij Autobedrijf Bouwman Peugeot zijn in volle gang, het pand wordt in een nieuw jasje gestoken en gaat weer voldoen aan de moderne eisen van deze tijd!

vergroten

Autobedrijf Bouwman Peugeot renovatie


De komende maanden staan bij Autobedrijf Bouwman Peugeot in het teken van de verbouwingen, de verbouwingen zijn in volle gang! 

Update 19 oktober: De buitenzijde van de werkplaats wordt vernieuwd

Na de verbouwing van de showroom en het schilderwerk aan de binnenzijde van de werkplaats is de buitenzijde van de werkplaats aan de beurt.
De overhead deuren van de werkplaats zijn vernieuwd door elektrische overhead deuren met afstandbedieningen en deze week is Boma staalbouw begonnen met de nieuwe gevelbekleding.
De volledige werkplaats en receptieruimte worden in een ''nieuw jasje'' gestoken. De sandwich gevelplaten zijn in de diep donkerblauwe kleur uitgevoerd en zorgen voor een moderne uitstraling, deze kleur is een onderdeel van de huisstijl van Peugeot.
In de komende week zullen de mannen van Boma druk zijn met de nieuwe bekleding van het pand, we zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!

Update 25 mei: De showroom en werkplaatsreceptie zijn gereed

De Peugeot modellen hebben hun plekje in de nieuwe showroom weer gevonden, de verbouwingswerkzaamheden van de showroom zijn deze week afgerond. Op een paar kleine details na zijn alle werkzaamheden gereed. Vandaag zijn de showroom deuren weer geopend en kunnen we de klanten in onze mooie nieuw aangeklede showroom en werkplaatsreceptie ontvangen.

De afgelopen weken zijn de schilderwerkzaamheden afgerond, de schilder heeft de binnenzijde en buitenzijde van de showroom weer van een mooi laagje verf voorzien. Alfabet Reclame heeft de stijlvolle achterwand geplaatst en de laatste werkzaamheden aan de kantoren zijn uitgevoerd. 
Na alle bouw werkzaamheden zijn we deze week begonnen met de grote schoonmaak, de ramen zijn gewassen en de vloeren geschrobd. 
Gisteren konden dan eindelijk de auto’s de showroom weer in en vanaf maandag wordt de werkplaatsreceptie in gebruik genomen. 

Nogmaals excuses voor de rommel en de ongemakken tijdens de verbouwingswerkzaamheden maar kom gerust een keer langs voor een kopje koffie of thee en bewonder onze nieuw aangeklede showroom en receptieruimte.

 

Update 8 mei:

De afgelopen week hebben er veel zichtbare verbouwwerkzaamheden plaatsgevonden in de receptie en showroom. Het tegelwerk van de showroom is afgerond en de vloerpunten voor het opladen van de showroomauto’s zijn gemonteerd. In het nieuwe toilet zijn de tegels aangebracht en het toilet is afgemonteerd. In de afgelopen week is ook de nieuwe Peugeot werkplaatsreceptie opgebouwd met een nieuwe werkplaatsbalie, achterwand en klantenwachtruimte. 
De komende tijd zal het laatste installatiewerk uitgevoerd worden en gaat de schilder aan de slag met de showroom en de buitenzijde van de showroom.
Bekijk de foto’s en zie het resultaat
Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.


Update 29
april:

De afgelopen week is er wederom veel veranderd aan de showroom van onze Peugeot vestiging, de muren van de kantoren en de receptieruimte zijn gestuct, het oude toilet is verwijderd en opnieuw opgebouwd.
Door de werkzaamheden in de showroom en aan de receptie hebben we de receptiebalie en de kantoren tijdelijk verplaatst naar de magazijnruimte, een knusse en gezellige ruimte waar het zo nu en dan wat lawaaierig kan zijn. Onze excuses voor het ongemak maar zoals u weet moet het met verbouwen helaas altijd eerst slechter worden voordat het beter wordt.
Daarnaast zijn de tegelzetters deze week begonnen met het leggen van de showroomvloer, een grote zichtbare verandering. De showroom en de kantoren krijgen door deze aanpassingen een enorme boost waardoor de showroom veel moderner wordt.
Deze week gaat men verder met de vloer en krijgt de receptie de nieuwe Peugeot uitstraling, hierbij wordt tevens de nieuwe balie geplaatst.Update 20 april:
Deze week zijn er weer grote stappen gemaakt met de verbouwingen aan het Peugeot pand, de oude plafonds in de kantoren, kantine en receptieruimte zijn vakkundig door Jaap verwijderd.
Maandag zijn ze gestart met het plaatsen van het nieuwe systeemplafond. Daarnaast is er ook aan de veiligheid gedacht, Chubb varel heeft het nieuwe alarm systeem en de nieuwe camera beveiliging geinstalleerd. 
Aan de buitenzijde van het pand heeft Alfabet reclame de nieuwe lichtreclame aan de showroom gemonteerd.
Een lekker drukke week waarbij de showroom enorm opgeknapt is!
De komende week zullen er veel vernieuwingen zichtbaar zijn. De nieuwe tegelvloer zal namelijk de komende week gelegd gaan worden, we houden jullie op de hoogte.

Update 05 april:
De afgelopen weken zijn we begonnen met het schilderen en opknappen van de verkoopkantoren en de receptieruimte. Deze week is het dak van de showroom vervangen en vandaag zijn de dakkoepels verwijderd.  De gasheaters in de showroom zijn deze week vervangen door energiezuinige kachels en de bekabeling voor de nieuwe LED verlichting is aangelegd. 
In de komende weken zullen we de showroom en de receptieruimte verder in een nieuw jasje steken, daarnaast zijn we in de werkplaats en het magazijn bezig met mooie en functionele aanpassingen.

 

We houden jullie via de website en via sociale media op de hoogte over de verbouwingswerkzaamheden.
Bekijk de foto's en de video voor een kleine impressie van de verrichte werkzaamheden