02 november 2020

Wintercheck Autobedrijf Bouwman

Uw auto tussentijds preventief laten controleren is altijd verstandig, maar tijdens winterse omstandigheden raden wij u het zeker aan. Weersveranderingen hebben namelijk invloed op uw auto, rijgedrag en wegconditie. Wij helpen u veilig op weg te blijven met de Winter veiligheidscheck.

vergroten

Wintercheck Autobedrijf Bouwman

 

Uw auto tussentijds preventief laten controleren is altijd verstandig, maar tijdens winterse omstandigheden raden wij u het zeker aan. Weersveranderingen hebben namelijk invloed op uw auto, rijgedrag en wegconditie. Wij helpen u veilig op weg te blijven met de Winter veiligheidscheck.

De Winter Veiligheidscheck wordt in de periode van 02 november t/m 08 januari 2021gratis aangeboden, hierbij wordt uw auto uitvoerig gecontroleerd op punten die bij herfst- en winterweer cruciaal zijn voor uw veiligheid. Denk hierbij aan de accu, ruitenwisserbladen, ruitensproeiers, verlichting, remmen en mistlampen.

 

Veilig rijden begint met goed zicht

 

25% KORTING OP RUITENWISSER(S)

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer. Ook kunnen versleten ruitenwissers uw voorruit beschadigen. Laat de ruitenwissers daarom tijdig controleren en vervangen. Tijdelijk met 25% korting op alle ruitenwissers.

 

Airco check en reinigen.

 

Ook in het najaar

Autoruiten beslaan bij koud en vochtig weer. Uw airco zorgt dat de condens weer snel verdwijnt. Laat uw airco vrijblijvend checken voordat u de knop omzet. Vanaf €39 kunt u de airco intensief laten reinigen. Goed onderhoud houdt de lucht in uw auto schoon en voorkomt lekkages, een muffe geur en onnodige reparaties

 

Houd uw hoofd warm deze winter

 

In uw auto is het lekker warm met de verwarming aan. Maar u moet er ook een keer uit. Wij helpen u dat aangename warme gevoel te behouden met deze gratis reflecterende beanie bij uw bezoek aan onze werkplaats voor de Winter Veiligheidscheck. Informeer naar de beschikbaarheid.

 

Opgeladen de winter door

 

U moet er toch niet aan denken dat uw auto niet start of u aan de kant van de weg komt te staan. Laat de accu daarom preventief controleren, ook als u geen problemen ervaart. Voorkom onaangename verrassingen. Mocht uw accu onverhoopt toe zijn aan vervanging, dan krijgt u nu 15% korting op een nieuwe accu.

Blijf up to date

 

Let op uw snelheid

Sinds half maart geldt, tussen 06.00-19.00u, de nieuwe snelheidslimiet van 100km p/u op de Nederlandse snelwegen. Er staan updates klaar om uw navigatie te voorzien van deze nieuwe snelheidslimiet. Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden van deze kosteloze kaartupdate.

 

Maximale grip

 

Wij controleren uw banden graag en voorzien u direct van advies. U kunt rekenen op vakkundige montage van uw winter- of all seasonbanden. Naast veiligheid, doet u bijna 2 keer langer met uw banden als u zomer- en winterbanden afwisselt. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het opslaan van uw zomerbanden.

 

Wij hopen u spoedig in alle gezondheid te mogen verwelkomen. Wij hebben alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van onze klanten en personeel te beschermen.

Plan direct hier uw wintercheck of neem gerust contact met ons op. 

Met vriendelijke groet,

Autobedrijf Bouwman

 

*De Winter Veiligheidscheck wordt in de periode van 02 november t/m 08 januari 2021gratis aangeboden