ZEKERHEID OP UW NIEUWE AANWINST

Koop een betrouwbare auto met de juiste zekerheden en garanties bij Autobedrijf Bouwman Ommen

Uw Citroën, Peugeot of occasion wordt geleverd met een commerciële garantie die eventuele defecten als gevolg van een product- en/of fabricagefout aan uw auto dekt.

Nieuwe Citroën of Peugeot

 • Fabrieksgarantie: Iedere nieuwe Citroën of Peugeot wordt standaard geleverd met 24 maanden Fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking
 • Verlengen fabrieksgarantie: Wenst u meer zekerhied? De fabrieksgarantie kan binnen de eerste 24 maanden uitgebreid worden naar 36, 48 of 60 maanden. Vraag naar de mogelijkheden en de kosten
 • Elektrische auto's: Voor de elektrische auto's en hybrideauto's geldt naast de bovengenoemde garanties een garantie van 8 jaar of 160.000 km op de tractiebatterij (met uitzondering van C-Zero, e-Mehari, DS5 Hybrid, I-on, 508 Hybrid, 3008 Hybrid)
 • Corrosie van binnenuit: Naast de fabrieksgarantie zit er garantie op de carrosserie voor doorroesten van binnenuit, deze garantie is voor een personenauto 12 jaar en voor een bedrijfsauto 5 jaar, de carrosserie moet daarbij wel tussentijds gecontroleerd worden op de aangegeven momenten (zie onderhoudsboekje).

 

De zes punten die u moet weten over de garantie op uw nieuwe auto:

 1. Waar kan ik de garantievoorwaarden vinden? 
  De voorwaarden van de garanties waar u recht op hebt, staan beschreven in het onderhouds- en garantieboekje dat u bij de aflevering van uw Citroën of Peugeot hebt ontvangen. U kunt ook de algemene garantievoorwaarden raadplegen.
 2. Hoe werkt de garantie?
  Ga in het geval van een probleem (pech, onvolkomenheid in de lak, doorroesten van de carrosserie) met uw Citroën of Peugeot met uw onderhouds- en garantieboekje naar Autobedrijf Bouwman. Alleen op basis van de diagnose van een Citroën of Peugeot Erkend Reparateur kan worden bepaald of de commerciële garantie van Citroën of Peugeot het geconstateerde probleem dekt.
 3. Pech tijdens de looptijd van de garantie?
  Neem bij pech contact op met Citroën of Peugeot Assistance. Wij beschikken over alle expertise om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De kosten voor de reparatie ter plaatse of de berging naar het dichtstbijzijnde Peugeot-servicepunt (binnen een straal van 100 km) worden door de garantie vergoed. Als het defect aan uw auto niet binnen twee uur kan worden verholpen, krijgt u een mobiliteitsoplossing voor het vervolg van uw reis aangeboden.
 4. Verlengen van de garantie na aanschaf
  U kunt tot op de laatste dag van de commerciële garantie een garantieverlengingscontract afsluiten. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
 5. Vervalt de garantie bij verkoop van mijn auto?
  De garantie is overdraagbaar en voor de nieuwe eigenaar zijn dezelfde voorwaarden van toepassing voor de resterende looptijd van het contract.
 6. Contact opnemen bij een vraag over de garantie?
  Alle informatie die van belang is met betrekking tot de garantie vindt u in het onderhouds- en garantieboekje dat u bij de aflevering van uw nieuwe Citroën of Peugeot hebt ontvangen. Mocht u desondanks nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.Gebruikte auto:

 • SPOTiCAR Garantie: Iedere gebruikte auto welke jonger is dan 10 jaar en maximaal 150.000 km heeft gereden (bij aankoop) wordt afgeleverd met SPOTiCAR Garantie van 12 of 24 maanden.
  De voorwaarde en mogelijkheden kunt u bekijken op de pagina's: Spoticar occasionlabel 
 • Bovag Garantie: Is de auto welke u wenst aan te kopen ouder dan 10 jaar of heeft deze meer dan 150.000 km gereden bij aankoop dan wordt deze geleverd met 12 maanden Bovag Garantie 
 • Pechservice: Iedere gebruikte auto wordt geleverd met 12 maanden pechservice voor in Nederland, deze kan tegen meerprijs worden uitgebreid naar een Europa dekking

 

Op al onze transacties zijn de BOVAG standaardbepalingen van toepassing, deze staan vermeld in de documenten onder aan deze pagina.